«

»

Yle Areena päivittyi Symbian^3 laitteille v3.0

Tätä on odeotettu, vihdoin ja viimein jotain uutta Yle Areena -sovellukseen. Uusi versio on versionumeroltaan v3.0. Uudistusta on tullut todella paljon. Saatavilla on videoiden lisäksi “Audio” ja “Podcast”, lisäksi sovelluksen kielen voi vaihtaa ruotsiksi “På svenska”. Sovelluksen päivittäminen onnistuu avaamalla puhelimella Yle Areena -sovellus jolloin sovellus ilmoittaa uusista päivityksistä, Yle Areenan oma lataus linkki löytyy täältä.

Yle Areena Symbian^3 v3.0

Yle Areena Symbian^3 v3.0

Päävalikko

Päävalikko

Valikosta voi valita nyt myös videon laadun joka on erinomainen uusi ominaisuus. Lisäksi sieltä löytyy vaihtoehto “Vain WLAN”, joka toimii vasta sitten kun olet itse yhdistänyt puhelimen valikosta WLAN-verkkoon, kumma kyllä sovellus ei itse osaa yhdistää vaan herjaa “Ei Wlan verkkoa – Tarkista asetukset info valikosta.”

Videoiden laatu

Videoiden laatu

Ei Wlan verkkoa

Ei Wlan verkkoa

Sisältöä on saatavilla nyt entistäkin enemmän, valikkoon on lisätty välilehti “Lisää” josta löytyy “Ajankohtaisohjelmat”, “Asiaohjelmat”, “Draama”, “Kulttuuri”, “Lapset” ja “Oppiminen ja Tiede”. Lisäksi hakutoiminto löytää nyt esimerkiksi Avara luonnon jaksoja. Tosin ei niin paljoa kuin haettaessa tietokoneella.

Lisää sisältöä

Lisää sisältöä

Ohjelmatiedot saa kätevästi näkyville painamalla pientä nuolta haluamansa ohjelman alaosasta.

Ohjelmatiedot

Ohjelmatiedot

 

 


 • Marja-Liisa Salo

  Symbian Anna
  Miten saan taas Ylen radiokanavat kuulumaan ja näkymään, kysyy Puheradion ja Vegan kuuntelija.

 • hesu

  Itselläni toimii hyvin. Oikeastaan yhtenä iltana huomasin katsovani telkkaria kännykästä töllön sijaan :D

  Luulen, että ohjelman toimivuudella on jotain tekemistä tuon vanhan version kanssa, joka on ennalta-asennettu.

  Uudelleen asennusta vaan.

  • Matias

   Minäkin epäilen että tuolla vanhalla versiolla voi olla jotain tekemistä ongelmien kanssa. Uudelleen asentaminen ei kuitenkin minulla ole auttanut, olen poistanut ohjelman ja koittanut lukuisia kertoja asentaa uudelleen ja taas poistaa mutta ei vaan toimi. Olen Yleenkin koittanut olla yhteydessä mutta heiltä en ole vastausta saannut.

 • Eseiska

  Minulla ei toimi ollenkaan wlanilla, aina tulee tuo “Ei wlan verkkoa…” vaikka wlan on auki koko ajan.

 • matias

  Onko tämä uusi versio toiminut hyvin? Minulla se ei tahdo millään toimia. Jämähtää ihan alkuun “lataa” vaiheeseen eikä näytä mitään sisältöä tai asetuksia. Vanhalla sovelluksella ei ollut mitään ongelmia, nyt ei toimi ollenkaan päivityksen jälkeen.. saunalahden liittymä nopeimalla netillä ja nokian n8 käytössä.

  • n8fin

   Ompa outoa… Itselläni toiminut todella hyvin. Kokeileppa poistaa se puhelimesta ja asenna Ovi Kaupasta uudelleen.