«

»

Videolla Nokia Air -pilvipalvelu? Symbian? Meltemi? MeeGo?

Nettiin on vuotanut mielenkiintoinen video joka näyttäisi olevan alunperin Nokian jonkinlainen promovideo, ehkä? Videon alussa näkyy vasemmassa alanurkassa teksti “Company Confidential”, jolla voitaisiin tarkoittaa videota luottamukselliseksi, ehkä tätä ei pitänyt koskaan päästää julkisuuteen? Alunperin video ladattiin Vimeo -palveluun, mutta pian siitä tehtiin yksityinen siten, ettei videota näe ilman salasanaa. Videon nimi on “Nokia Air” ja siinä esiintyy Nokian eri laiteitta kuten taittuva puhelin ja tabletti. Videolla vihjataan pilvipalveluun ja siihen kuinka helposti tiedostoja voidaan käyttää eri laitteilla missä ja milloin tahansa.

Käyttöjärjestelmä laitteissa on hyvin mielenkiintoinen, sillä se näyttää kuvakkeiden perusteella Symbianilta, mutta valikot / siirtymät voisivat kuitenkin olla peräisin ehkä jonkinlaisesta MeeGo -laitteesta? Jotkut ovat arvoineet, että videolla näkyvä käyttöjärjestelmä voisi olla peräti jokin tuleva Symbian Belle? Joidenkin huhujen mukaan käyttöjärjestelmä olisi Nokian hylätty Meltemi -alusta? Toivottavasti ei.

Vaikka videota ei Vimeosta pääse enään näkemään, ehti sen joku lataamaan kuitenkin YouTubeen, joten katso video ja päättele itse?

Nokia Air

Nokia Air

Lähde: SymbianTweet


  • wp sukkaa

    no eiköhä se eloppi just nää tappanu…

  • APH

    On kyllä hieno.
    Taitaa vaan valitettavasti olla näitä konseptipuhelimia jotka eivät koskaan tule myyntiin..