«

»

Vaihda taustakuvaa automaattisesti, Screen Buddy v2.1

Mikäli et jaksa vaihtaa taustakuvaa puhelimeen vaan sinulla on aina sama tylsä taustakuva niin tässäpä oivallinen sovellus joka tekee taustakuvien vaihtamisen automaattisesti. Sovellukseen valitaan joko puhelimen muistista, massamuistista tai musitikortilta kuvat joita vaihdetaan tietyn ajan välein. Vaihtumisajan voi itse valita valmiista vaihtoehdoista, lyhyin aikaväli on 15 sekuntia ja pisin 1 viikko. Asetuksista löytyy lisäksi virransäästötila (Power Saving Mode) joka tarkoittaa sitä, että sovellus voidaan sulkea pois päältä mikäli puhelin on virransäästötilassa. Auto Start vaihtoehdosta voidaan valita käynnistetäänkö sovellus puhelimen käynnistyessä ja Auto Hide piilottaa sovelluksen niin, ettei se näy avoimissa sovelluksissa.

Sovellus on höystetty mainoksilla, mutta mikäli haluaa mainokset pois joutuu ostamaan maksullisen version joka maksaa 3€. Mainoksia ei näytetä muulloin kuin sovelluksen asetuksia ja taustakuvia laitettaessa. Kun sovellus käynnistetään se pyytää kirjautumista, mutta sen voi ohittaa valitsemalla “Remind me later”.

Sovelluksen ainut huonopuoli näin nopeasti kokeiltuna on, että kuvia joita siirtää puhelimeen ei tahdo löytää sovelluksella mitenkään. Siirsin esimerkiksi taustakuvia muistikortille pääkansioon, mutta ne näkyvät sovelluksessa kuitenkin massamuistissa, outoa? Sitten siirsin samat kuvat puhelimen c-asemalle jolloin niitä ei näkynyt lainkaan, ei myöskään enään silloin kun siirsin ne takaisin muistikortille, eikä auttanut siirtää myöskään massamuistille. Eli asemat tuntuvat olevan jotenkin vähintäänkin sekaisin, kannattaa kuitenkin kokeilla, sillä puhelimet tuntuvat joskus olevan liiankin yksilöllisiä.

Sovelluksen ilmaisversion voi ladata tästä ja maksullisen tästä.

Päänäkymä

Päänäkymä

Valitut kuvat

Valitut kuvat

Asetukset

Asetukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Important!

Vinkki! Taustakuvia löydät täältä.