«

»

Tietoverkkotekniikan professori: “Lumia 920 reippaasti kilpailijoitaan edellä”

MTV3:n haastattelema Aalto-yliopiston tietoverkkotekniikan professori Jukka Manner ylistää Nokia Lumia 920 -puhelinta. Professorin mukaan Lumia 920 on teknisesti reippaasti kilpailijoitaan edellä. Manner kehuu muun muassa puhelimen näyttöä, kameraa ja sitä, että puhelinta voidaan käyttää hanskat kädessä.

“Siinä on iso näyttö, kestävä akku, mahtava kamera, langaton akun lataus ja puhelinta voi käyttää hanskat kädessä. Tällainen vannoutunut Linux-mies saattaa jopa ostaa Nokian Windows-puhelimen, sillä se vaikuttaa niin siistille, Manner kertoo MTV3 Uutisille.”

Applen iPhone -puhelimet eivät saa professorilta kehuja. Mannerin mielestä iPhonet eivät ole teknisesti hyviä ja lisäksi niissä on jatkuvasti ongelmia.

“IPhonet eivät ole teknisesti hyviä ja ne ovat todella kalliita. Puhelimissa on jatkuvasti teknisiä ongelmia. Puhelinta ostetaan paljon statussymbolin takia. Ostajat käyttäytyvät kuin sopulit. Kun jollakin on iPhone, toisenkin on se saatava, vaikka puhelin ei olisikaan hyvä, Manner analysoi.”

Manner mainitsee myöskin joulukaupasta sen verran, että Samsung tulee olemaan ykkönen myytyjen puhelimien määrässä koko maailmassa, mutta Nokian Lumiat saattava olla myydyimpiä malleja Suomessa.

Lue koko juttu MTV3:n sivuilta –>

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

Lähde: MTV3


  • juho

    Vihdoinkin joku uskaltaa avata suunsa ja sanoa se oikea totuus iPhonesta! (peukku ylös)
    Tosiaan, Lumia 920 on paljon paljon edellä kilpailioistaan, ja hyvä niin!
    Hyvä Nokia! :)
    En malta odottaa sitä kun saan tuon puhelimen käsiini! :)