«

»

Tee puhelimestasi älykkäämpi, Tilanteet v1.0.1 (Situations)

Moni varmaan muistaa Nokia Beta Labsin kehittämän suositun Nokia Tilanteet -sovelluksen (Nokia Situations) jonka kehitys jäi kuitenkin jossain vaiheessa kokonaan pois. Sovelluksen kehitystä on kuitenkin jatkanut Tampereen seudulla toimiva Pastilli Labs joka on nyt myös julkaissut sovelluksesta toimivan version Nokia Kauppaan.

Sovellus löytyy nimellä Tilanteet (Situations) ja versio on tällä hetkellä v1.0.1. Sovelluksen avulla puhelimesta on tarkoitus tehdä entistäkin älykkäämpi ja nimen omaan sellainen, joka toimii täysin automaattisesti eri tilanteet huomioiden. Tähän älyykkyyteen käytetään hyväkseen puhelimen paikannusta, bluetoothia ja WLAN-verkkoja.

Mitä sovellus sitten osaakaan tehdä?
Sovellus osaa esimerkiksi vaihtaa profiilia juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, voit esimerkiksi asettaa etukäteen puhelimen äänettömälle kaikkiin palavereihisi (sisäinen kalenteri), lähettää automaattisen tekstiviestin mistä ja milloin tahansa (esim. soitan myöhemmin), avata minkä tahansa sovelluksen tietyssä paikassa jne jne. Voidaan kai sanoa, että vain mielikuvitus on rajana.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 1€.

Important!

Sovelluksen kuvaus Nokia Kaupassa:
Tilanteet -sovellus tekee puhelimestasi entistä älykkäämmän. Se aistii eri tilanteita ja muokkaa puhelimen toimintaa sen mukaisesti.

Voit asettaa puhelimesi menemään hiljaiseksi palavereissa ja nukkuessasi, tuoda sääennusteen näytölle valmiiksi aamulla tai vaikkapa kauppalistan ollessasi lähellä ruokakauppaa.

 

Tilanteet v1.0.1

Tilanteet v1.0.1

 

Tilanteet v1.0.1

Tilanteet v1.0.1