«

»

Tallenna tunnukset ja salasanat puhelimeesi, Chabhi V1.0

Salasanojen ja tunnuksien tallentamiseen on nykyään saatavilla jos jonkinlaista sovellusta. Chabhi on yksi varteenotettava vaihtoehto. Sovellukseen annetaan ensimmäisellä käynnistyskerralla salasana joka kysytään aina kun sovellus käynnnistetään, jos unohdat tämän salasanan sovellus kysyy jonkun tallentamasi tunnuksen salasanaa ja jos tiedät sen pääset antamaan uuden salasanan, tämä on mielestäni toteutettu kätevästi. Lisäksi itse pidän erityisesti sovelluksen käytön pehmeydestä ja nopeudesta.

Sovelluksesta löytyy valmiita pohjia tunnuksille kuten korttinumeroille ja pankkitunnuksille, sekä tietysti ihan normaali käyttäjätunnus/salasana pohja. Hyvänä puolena voidaan pitää myöskin erittäin kätevää tunnuksien kopiointi mahdollisuutta, eli kosketat vain salasanaasi tai tunnusta ja se kopioidaan leikepöydälle, tämän jälkeen se on helppo liittää selaimessa haluttuun paikkaan.

Huonopuoli sovelluksessa on, ettei ainakaan tässä ensimmäisessä versiossa ole kehitetty minkäänlaista varmuuskopiointi systeemiä. Miten sen toteuttaa turvallisesti onkin toinen juttu? Sovelluksen tunnukset säilyvät vaikka poistat sovelluksen puhelimesta, eli kun asennat sovelluksen uudelleen tunnuksesi ovat tallessa.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 2€.

Päänäkymä

Päänäkymä

Tunnusten luominen

Tunnusten luominen

Tunnukset

Tunnukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Janne

    Osaatko suositella kumpi toimii paremmin, tämä vai Lompsa?
    Tietää kumman tilaa.

    • n8fin

      Ainakin omassa puhelimessani tämä toimii huomattavasti paremmin. Lompsa toimii melko tahmeasti jostain syystä. Lompsa on suomenkielinen, mutta ei tässä juurikaan tarvitse englantia osata jotta pystyy käyttämään. Tämä on siis tällä hetkellä ainakin enemmän minun mieleeni.