Hakusanan tulokset: Windows Phone 7.8

Lumia -puhelinten Windows Phone 7.8 -päivitys viimeisille ensi viikolla

Moni vanhempien lumia -puhelinten (Lumia 610, 710, 800, 900) omistajista on ollut ihemissään siitä miksi uusinta Windows Phone 7.8 -päivitystä ei ole ilmaantunut omaan puhelimeen. Suomen Microsoftin Windows Phone -liiketoimintajohtaja Vesa-Matti Paananen on nyt kertonyt, että päivityksestä lähtee ensi viikolla jakoon viimeinen

Windows Phone 7.8 -päivitys jälleen ladattavissa!

Microsoft keskeytti vähäksi aikaa WP7.8 -päivityksen jakamisen Lumia 610-, Lumia 710-, Lumia 800- ja Lumia 900 -puhelimille ohjelmistosta löytyvien vikojen vuoksi. Käyttäjät ovat valittaneet ainakin suuresta virrankulutuksesta ja tiilien jäätymisestä. Microsoftin mukaan nämä viat pitäisi olla nyt korjattu ja uusi päivitys on ladattavissa.

Windows Phone 7.8 saamassa korjauksen Live-tiilien jäätymiseen

Microsoft julkaisi jokin aika sitten vanhemmille Lumia -puhelimille Windows Phone 7.8 -päivityksen, mutta kaikilta osin päivitys ei mennyt ihan nappiin. Osa käyttäjäjistä on valittanut tiilien “jäätymisestä” ja datan suuresta kulutuksesta. Tämän johdosta myöskin akun kulutus on ollut erittäin suurta. Microsoft on nyt vahvistanut, että se

Näin päivität Lumia -puhelimeesi Windows Phone 7.8 -ohjelmistopäivityksen

Nokia aloitti muutama päivä sitten uuden Windows Phone 7.8 -ohjelmistopäivitysten jakamisen vanhemmille Lumia -puhelimille. Päivitys tulee saataville vaiheittan helmikuun aikana Lumia 610-, Lumia 710-, Lumia 800- ja Lumia 900 -puhelimiin. Artikkelissa käydään pääpiirteittäin läpi, kuinka päivität oman Lumia -puhelimesi.

Nokia julkaisi Windows Phone 7.8 -päivityksen!

Nokia on julkaissut kauan odotetun WP7.8 -päivityksen vanhemmille Lumia -puhelimille. Päivitys tulee ladattavaksi helmikuun aikana Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 ja 900 -puhelimiin. Uusi päivitys tuo mukanaan muun muassa ominaisuuden jonka ansiosta aloitusnäytöllä olevien tiilien kokoa voidaan muuttaa, lisäksi päivitys tuo uusia teemoja,

Windows Phone 7.8 -päivitys tulikin saataville vain esituotantolaitteille

Muutama päivä sitten keskustelupalstoille alkoi ilmestymään kommentteja Windows Phone 7.8 -päivityksestä, sillä jotkut käyttäjät olivat saaneet jo päivityksen Lumia 800 -puhelimiinsa. Tällöin jo luultiin, että päivitys on vapautettu kaikkien saataville ja että se tulee saataville vaiheittan eri puhelinmalleihin.

Windows Phone 7.8 -päivitykset ovat alkaneet

Vanhempien Windows Phone 7.5 -puhelimien omistajille on alkanut pikku hiljaa tulla ilmoituksia uudesta Windows Phone 7.8 -päivityksestä. Päivityksen saatavuudesta ovat raportoineet etenkin Lumia 800 -puhelimien omistajat, joka tarkoittaa sitä, että päivitystä jaetaan eri aikaan eri puhelinmalleille ja eri maihin.

Videolla Nokia Lumia 800 ja uusi Windows Phone 7.8

Aiemmassa jutussamme kerroimme WP7.8 -päivityksestä joka on jo saatavilla joihinkin vanhempiin Lumia -puhelimiin. Nyt YouTubeen on alkanut ilmestyä videoita joissa esitellään uutta WP7.8 -päivitystä ja sen tuomia muutoksia. Alla olevilla videoilla esiintyy Lumia 800:n ja WP7.8.

Windows Phone 7.8 saatavilla Lumia -puhelimiin epävirallisesti

Nokia on luvannut vanhemmille Lumia -puhelimille uuden Windows Phone 7.8 -päivityksen vuoden 2013 alussa, mutta päivitys näyttää löytyvän jo Nokian päivityspalvelimilta. Virallisesti päivitystä ei siis vielä ole julkaistu, mutta rohkeimmat voivat yrittää asentaa sen jo puhelimiinsa. Päivitys löytyy ainakin Lumia 800:lle (1750.0823.8858.12460), mutta saattaa löytyä

Windows Phone saamassa päivityksen “Pidä WLAN aina päällä”

Moni on tuskaillut Windows Phonen ärsyttävän ominaisuuden kanssa jossa langaton netti (WLAN) katkaistaan aina kun näppäimet lukitaan. Idea on ihan hyvä, mutta tarvittaessa ominaisuus pitäisi ehdottomasti saada ohitettua. Nyt nettiin on levinnyt joitain kuvia joissa näkyy WLAN -asetuksissa olevan mahdollisuus pitää langaton netti aina päällä.

Vanhemmat artikkelit «