Hakusanan tulokset: Twitter

Windows Phonen virallinen Twitter -sovellus sai filtterit kuviin v2.1.0.0

Twitter  -sovelluksen virallinen versio Windows Phonelle on päivittynyt uuteen versioon v2.1.0.0, uudistuksen myötä suurin muutos nähdään valokuvien jakamisessa, sillä nyt käyttäjät voivat lisätä kuviin erilaisia filttereitä suoraan sovelluksesta, lisäksi kuvia voi rajata. Muita uudistuksia

Nokian uusi Tweetsender -palvelu ilmoittaa puhelimen päivityksistä Twitterissä

Nokialla ei tunnu innovaatiot loppuvan, sillä jälleen on julkaistu jotain sellaista mitä muilla valmistajilla ei vielä ole. Uuden palvelun nimi on Tweetsender ja idea on hyvin yksinkertainen. Twitter -tilien omistajat voivat valita palvelun kautta halaumansa puhelinmallit maakohtaisesti jolloin he saavat uusista päivityksistä ilmoitukset suoraan

Nokia Yhteisöt päivittyi versioon v1.5.214

Nokia on päivittänyt Belle -puhelimille Yhteisöt -sovelluksensa. Uudessa versiossa on paranneltu muun muassa nopeutta. Myös joitain tunnettuja bugeja on korjailtu. Suurin muutos on kuitenkin uudet suuret widgetit joista täytyy kyllä antaa Nokialla plussaa.

Nokia yhteisöt päivittyi versioon v1.4.481

Nokia on päivittänyt Yhteisöt -palvelunsa Belle -puhelimille. Uudistuneesta Yhteisöt -palvelusta on liikkunut jo jonkin aikaa huhuja ja muutamia kuvankaappauksiakin on levinnyt nettiin.

Nopea Twitter sovellus, Tweeties v.1.0.0

Nyt on julkaistu ehdottomasti paras “twiittaus” -sovellus kaikille niille käyttäjille jotka käyttävät Twitteriä. Tweeties v.1.0.0 toimii erittäin sulavasti ja käyttö on miellyttävää, sovelluksesta löytyy myöskin normaalien twiittauksien lisäksi mahdollisuus kuvien lisäämiseen joko muistista tai ottamalla kuva ja jakamalla se samantien Twitterissä.

Nokia Yhteisöpalvelu (Social) päivittymässä?

Nokia Download Blogin mukaan Nokialta olisi tulossa pian täysin uudistettu QML Social -yhteisöpalvelu. Nykyistä Yhteisöpalvelua jonka avulla on voinut käyttää Facebookkia ja Twitteriä on moitittu kömpelöksi eikä aiheetta. Tähän asti se on ollut valitettavan huono sovellus.

LiveProfile tulee myös Symbianille

LiveProfile on ilmoittanut blogissaan julkaisevansa pian oman versionsa myös Symbian -laitteille. LiveProfile on eräänlainen chatti tai pitäisikö sanoa sosiaalinen verkosto jonka avulla voit pitää ystäviisi yhteyttä ilman tekstiviestimaksuja.