Hakusanan tulokset: teema

iPhone tyylinen vaalea teema, Nphone – Giulio7g v1.0

Nphone on aika hillitty, mutta mielestäni hyvin selkeä vaaleansininen teema. QWERTY-näppäimistön käyttö on mielekästä myöskin pystyssä, sillä kirjainten väliin on jätetty selkeä väli joka vähentää kirjoitusvirheitä. Myöskin vesipisaroita sisältävä taustakuva on miellyttävä. Ikoneista en itse pidä sen vuoksi, että ne ovat neliön mallisia, eikä näin ollen tue läheskään kaikkia sovelluksia.

Teema, Ocean Island by ThaBull v1.0.0

Ocean Island teema tarjoaa hienon luontoa kuvaavan taustakuvan, sekä mukavan oloiset kuvakkeet valkoisilla reunoilla. Teemassa kuvakkeiden tuki kolmannenosapuolten sovelluksille voisi olla parempi.

Windows tyylinen teema, Symbian Phone Blue v1.0.0

D-Design, daeva112 -nimellä tunnettu nettisivu näyttää osaavan teemojen tekemisen. Symbian Phone Blue -teema toimii niin Anna kuin Belle -puhelimissakin ja on kyllä onnistunut teema. Teeman tuki kolmannenosapuolten -kuvakkeille on erinomainen, sillä siitä löytyy teeman mukainen kuvake yli 810:lle eri sovellukselle.

SPB Shell 3D päivittyi versioon v1.2

Widgetit

SPB Shell 3D on päivittynyt noin viikko sitten uuteen versioon. Sähköpostia uudesta versiosta ilmestyi vasta tänään. Uudessa versiossa ei ole mitään kovin ihmeellistä muutosta tapahtunut, mutta esimerkiksi tuki Symbian Belle -puhelimille on lisätty,

Hillitty vaalea teema, NStore Theme v1.0.0

Mikäli pidät valkoisesta väristä saattaa tässä olla yksi mieluinen teema. NStore Theme on hyvin vaalea ja hillitty teema jossa on erittäin hyvät ja pehmeät värit.

Jouluinen animoitu teema, 2011 Merry Christmas v1.0.0

Joulu tulee ja myös puhelimesta pitää tietysti silloin saada jouluisen näköinen. 2011 Merry Christmas eroaa monista teemoista sillä, että siinä on animoitu taustakuva. Taustakuvan joulukuusi vaihtaa väriä tietyn ajan välein. Sovellusten kuvakkeet ovat tutut Anna/Belle -kuvakkeet.

Nokia N8 kustomoitu Belle, The One v2.1.0 + Jin Hao efektit

Aina välillä YouTubeen ladataan videoita joissa on mitä upeampia efektejä ja siirtymiä, videoiden perusteella ne ovat näyttäneet toimivan paremmin kuin hyvin. En malttanut enään pitää näppejäni erossa näistä kustomoiduista päivityksistä

Yhtenäinen taustakuva, Wide Wallpaper v1.0.0

Haluatko yhdestä ja samasta taustakuvasta yhtenäisen kaikille käytössäsi oleville aloitusnäytöille? Wide Wallpaper yhdistää ja asettaa minkä tahansa kuvan jokaiselle käytössä olevalle aloitusnäytölle yhtenäisen taustakuvan joka jatkuu ensimmäisestä aloitusnäytöstä seuraavaan käyttäjän määrittämällä tavalla.

Symbian Bellen kustomoidut efektit

Youtubeen pulpahtelee tuon tuostakin toinen toistaan hienompia kustomoituja, eli käyttäjien itse muokkaamia Symbian Belle -päivityksiä (firmware). Kustomoiduissa käyttöjärjestelmissä on muokattu yleensä siirtymiä ja ja lisätty niihin erinlaisia efektejä jotta ne saataisiin näyttämään hienommilta. Osa näistä näyttää olevan todella hienoja ja toimivat ainakin videoilla erittäin nopeasti ja pehmeästi.

Tyylikäs tumma teema, Dark Solid Anna for 1.3

Kalenteri

Lars-Erik Østerudin tekemä Dark Solid Anna for 1.3 on yksinkertaisen tyylikäs jos haluaa käyttää tummaa teemaa. Taustakuvat ovat täysin mustia joka kuluttaa myöskin vähemmän puhelimen akkua.

Vanhemmat artikkelit «