Hakusanan tulokset: taustakuva

Lataa laadukkaita ilmaisia soittoääniä ja taustakuvia, ZEDGE v1.0.15.37

Windows Phone 8 on vihdoinkin saanut erittäin suosituksi nousseen ZEDGE -sivuston sovelluksen. Sivustolta löytyy valtava määrä laadukkaita soittoääniä

Ilmaiset taustakuvat Lumia -puhelimiin, Wallpaper v2.0.0.0

Kaipaatko uutta lukitusnäytön taustakuvaa? Tässäpä sovellus josta löytyy valtava määrä täysin ilmaisia taustakuvia ja vieläpä erittäin hyvä laatuisia. Sovelluksessa on mahdollisuus hakea taustakuvia kategorioittain tai omalla haluamallaan hakusanalla. Lisäksi taustakuvia voidaan selailla eri järjestyksissä kuten, parhaat, uudet,

Lukitusnäytön taustakuva valokuvista, Photostream v2.1.0.0 (Skydrive, Flickr, 500px)

Photostream on hyvin yksinkertainen ja toimiva sovellus kuvien käyttöön lukitusnäytön taustakuvana. Sovelluksen erikoisuus on siinä, että sen avulla voit asettaa vaihtuvan taustakuvan omien puhelimessa olevien kuvien lisäksi myöskin eri valokuvapalveluista kuten Flickr ja 500px, lisäksi kuvia voit asettaa vaihtuvaksi Skydrive -pilvipalvelusta.

Tee oma lukitusnäytön taustakuva (yhteystiedot,musiikki), Amazing Lockscreen v1.2.0.0

Amazing Lockscreen v1.2.0.0

Amazing Lockscreen on hyvin yksinkertainen sovellus jonka avulla voit tehdä oman taustakuvan yhteystietojen kuvista tai musiikkialbumien kuvakkeista. Sovellus luo kuvista taustakuvan yhdistelemällä kuvat “tiileiksi”, jonka jälkeen taustakuva tallennetaan valokuviin ja voit käyttää sitä lukitusnäytön taustakuvana ihan normaalisti.

Lataa 15 upeaa WP8 taustakuvaa

Nettiin vuotaneen Windows Phone 8 SDK:n mukana on levinnyt myöskin WP8 taustakuvia. Paketissa on 15 upeaa taustakuvaa joiden resoluutio on 480×800.

Upeita Belle taustakuvia, Symbian Belle Wallpapers (v2) by Niccolo830

Mikäli haluat muutaman ilmaisen ja mielestäni erittäin tyylikkään taustakuvan niin tästä paketista löytyy kuusi kappaletta nimimerkin “Niccolo830″ tekemiä taustakuvia joiden resoluutio on 640×640. Taustakuvat kulkevat nimellä “Symbian Belle Wallpapers (v2) by Niccolo830″ ja ne voit ladata deviantART -sivustolta. Mikäli sivusto ei jostain syystä esim. toimi niin tässä vielä Vaihtoehtoinen latauslinkki.             …

Jatka lukemista »

Vaihda taustakuvaa automaattisesti, Screen Buddy v2.1

Mikäli et jaksa vaihtaa taustakuvaa puhelimeen vaan sinulla on aina sama tylsä taustakuva niin tässäpä oivallinen sovellus joka tekee taustakuvien vaihtamisen automaattisesti. Sovellukseen valitaan joko puhelimen muistista, massamuistista tai musitikortilta kuvat joita vaihdetaan tietyn ajan välein. Vaihtumisajan voi itse valita valmiista vaihtoehdoista, lyhyin aikaväli on 15 sekuntia ja pisin 1 viikko.

Laadukkaita taustakuvia yli 250 kappaletta

Puhelimiin löytyy nykyään taustakuvia ympäri nettiä valtavia määriä. Tässä muutamia paketteja joihin on kerätty erittäin laadukkaita taustakuvia. Dailymobilen foorumilta löytyy keskustelu josta tällä hetkellä löytyy kolme pakettia “wallpapers.rar”, “football walls.rar” ja “DESIGNS.rar”. Ladataksesi paketit sinulla pitää olla tunnukset Dailymobilen -foorumille.

Yhtenäinen taustakuva, Wide Wallpaper v1.0.0

Haluatko yhdestä ja samasta taustakuvasta yhtenäisen kaikille käytössäsi oleville aloitusnäytöille? Wide Wallpaper yhdistää ja asettaa minkä tahansa kuvan jokaiselle käytössä olevalle aloitusnäytölle yhtenäisen taustakuvan joka jatkuu ensimmäisestä aloitusnäytöstä seuraavaan käyttäjän määrittämällä tavalla.