Hakusanan tulokset: Symbian

Pankki mokasi, Samsung Galaxy S3:ssa pyörii Symbian!

Välillä mainoksissa saattaa esiintyä mitä kummallisempia kömmähdyksiä ja tällä kertaa mainonnan taitojaan esittelee Intialainen pankki (ICICI Bank). Sivuilla näkyy prepaid SMS -mainos jossa on käytetty Samsung Galaxy S3 -puhelinta tehostaakseen mainoksen näkyvyyttä. Kaikkihan tietävät, että SG3:ssa pyörii Android -käyttöjärjestelmä…

Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmä nousussa Britanniassa

WMPoweruser uutisoi Kantar WorldPanelin julkaisemista tutkimustuloksista, jotka käsittelivät älypuhelimia ja niiden eri käyttöjärjestelmien markkinaosuuksia Isossa-Britanniassa. Tutkimuksesta selviää, että Windows Phone -puhelinten osuus on kasvanut vuodentakaisesta  0,4%:sta 2,2%:iin.

Saatavilla Windows Phonelle, Androidille ja iPhonelle

Vaikka Symbianin osuus nousikin viime vuonna eivät sovelluskehittäjät ole sitä juurikaan huomioineet. Kirjoitin viime lokakuussa artikkelin kun Scoopshot ilmoitti lopettavansa Symbian -tuen, ettei Symbianin alasajo tule olemaan kiinni pelkästään Nokiasta. Nyt olen huomannut, että vähän väliä pulpahtelee uutisia joissa kerrotaan jostain huippusuositusta sovelluksesta,

Symbianin alasajo ei ole kiinni pelkästään Nokiasta

Kohta on kulunut vuosi siitä kun Olli-Pekka Kallasvuo siirtyi syrjään ja Stephen Elop astui Microsoftin leivistä Nokialle. Elop haukkui heti Symbianin maan rakoon ja ilmoitti, että Symbian ajetaan alas ja se tulee kuolemaan kahdessa vuodessa. Tätä ilmoitusta moni asiantuntiakin on pitänyt suuren suurena mokana koko Nokialle.

Nokia tukee Symbiania ainaki vuoteen 2014

Symbian 2014

Nokian Australian toimitusjohtaja Chris Carrin mukaan Nokia tulee jatkamaan Symbian puhelinten julkaisuja myös vuosina 2011 ja 2012. Nokia on sitoutunut tukemaan puhelimia kaksi vuotta joten Symbian päivityksiä tullaa saamaan vielä ainakin vuonna 2014.