Hakusanan tulokset: Symbian Anna

Symbian Bellen jälkeen tulee Carla ja Donna?

Symbian Latino -sivuston mukaan Nokialta olisi tulossa Annan ja Bellen jälkeen Symbianille vielä kaksi päivitystä Carla ja Donna. Sivusto on saanut käsiinsä kuvan joka on otettu Nokian Devoloper päiviltä Meksikossa.

Nokia Kartat 3.08 ei toimi päivityksen jälkeen?

Päivitys: Tähän ongelmaan Nokia on julkaissut pävitetyn Nokia Kartat -sovelluksen. Nokia julkisti vasta Symbian Annalle päivityksen v025.007 ja sen jälkeen useat käyttäjät ovat ilmoittaneet keskustelupalstoilla, kommenteissa ja muun muassa meidänkin Facebook -sivuilla ettei Nokia Kartat v3.08 enään toimi vaan sovellus ilmoittaa “Laite ei tue toimintoa”. Myös Ilta-Sanomat uutisoi aiheesta.

Symbian Annalle päivitys v025.007

Symbian Anna v025.007

Nokia on julkaissut Symbian Anna -puhelimille (N8,C7,C6-01,E7,E6,X7) päivityksen v025.007 joka parantaa suorituskykyä, vakautta ja tuo mukanaan uusimmat ominaisuudet.

Symbian Annalle päivitys, Symbian Anna service pack

Asennusloki

Nokia on julkaissut Symbian Annalle korjauspäivityksen Symbian Anna service pack. Paketin koko on noin 1Mt ja sen voi ladata puhelimeen näppäilemällä *#0000# –> Valinnat –> Tarkista päivitykset. Pävitys parantaa puhelimen suorituskykyä sekä tuo lisää vakautta.

Symbian Anna julkaistu!

Symbian Anna

Kauan odotettu Symbian Anna (SW update v.  022.014) on nyt julkaistu. Päivityksen voi ladata puhelimeen näppäilemällä *#0000# –> Tarkista päivitykset, päivityksen koko on kohtuu suuri joten suosittelen hitaan mobiililaajakaistan omistajille päivitystä Nokia Ovi Suiten kautta.

Symbian Anna ominaisuuksia

Symbian Anna, QWERTY

Nokia Ääni -blogi on julkaissut artikkelin Symbian Annan tuomasta kahdeksasta keskeisimmästä päivityksestä. Sulava kotinäkymä on varmasti monelle tuttu jo monista nettiin julkaistuista videoista, käytännössä se tarkoittaa sulavaa kotinäkymien siirtymistä toisiin, tämä tuo käyttömukavuutta, ei muuta.

Videolla Nokia N8 Symbian^3 PR1.2 vs Symbian Anna PR2.0

YouTubeen on lisätty video jossa esitellään ja vertaillaan puolituntia tulevaa Symbian Annaa nykyiseen firmwareen PR1.2:een. Muutamia asioita jotka pistivät silmään, eli pysty qwertyn saa myös pois päältä jos ei pidä siitä, vaaka-qwertyn näppäinten väliä on kasvatettu jolloin virhe painallusten määrä vähenee,

Videolla Nokia E7 PR1.1 Vs Nokia N8 Symbian Anna

YouTubeen on ladattu video jossa esitellään muutamia ominaisuuksia tulevasta Symbian Anna -päivityksestä. Videolla näkyy muun muassa kuinka kotinäkymän siirtymät ovat paljon sulavampia. Pysty -qwerty näyttää myös toimivan ihan mukavasti. Selaimesta ei edelleenkään voi sanoa oikein mitään, koska sitä ei juurikaan näytetä. Videolla näkyy lisäksi uudistettu galleria ja kalenteri.

Nokia N8 Pinkki ja Anna saatavilla viikolla 19?

Nokia N8 Pinkki

Nokia julkisti vasta N8:sta uuden värin pinkin, mutta mistä näitä saa? Uutisoimme jo viime kuussa kun ruotsalaiselle Katshing.se -sivustolle ilmaantui kyseinen väri myyntiin, nyt Kasting.se -sivustolta pinkkiä ei enään löydy vaan sivustolla on ilmoitus, ettei tuote ole enään saatavilla.

Teema jossa Anna ikonit, Symbian Next by NovaG

Symbian Anna kuvakkeet

Tässä kaikille niille kiva teema jotka eivät jaksa odottaa Symbian Annan mukana tulevaa uutta ulkoasua. Symbian Next by NovaG on teema joka sisältää uudistuneet pyöreäkulmaiset kuvakkeet / ikonit jotka tulevat sisältymään seuraavaan Symbian^3 päivitykseen, eli Symbian Annaan (PR2.0). Lisäksi widgetit ovat puoliksi läpinäkyvät.

Vanhemmat artikkelit «