Hakusanan tulokset: SwipeUnlock

Nokia N9 tyylinen näppäinlukko, SwipeUnlock v1.0

Noniin, nyt saatiin vihdoinkin Nokia Kauppaan ladattavaksi kauan odotettu SwipeUnlock josta olemme jo muutamaan kertaan uutisoineet. Sovelluksen tarkoitus on tuoda puhelimeen MeeGo -tyylinen näppäinlukko joka saadaan pyyhkäisemällä pois näkyvistä. Sovellus toimii hyvin ja vaikka käytännön hyötyä ei juurikaan ole niin onhan tämä näyttävä. Sovelluksen asetuksista löytyy ihan mukavia vaihtoehtoja näin ensimmäiseksi versioksi. Taustakuvan voi vaihtaa …

Jatka lukemista »

Nokia N9 tyylinen näppäinlukko (Swipe Unlock), uusia kuvia

Uutisoimme tammikuun lopussa N9 tyylisestä näppäinlukosta joka olisi tulosssa Belle -puhelimille kuten Nokia N8. Sovellusta on odotettu, mutta sen kehityksen etenimesestä ei ole kuultu vähään aikaan mitään. Nyt KolaySoft on lisännyt muutaman uuden kuvan Dailymobilen -foorumille josta käy ilmi, että kehitys on mennyt eteenpäin ja ehkä saamme jo hyvinkin pian sovelluksen ladattavaksi.

Tulossa N9 tyylinen näppäinlukko (Swipe Unlock)

KolaySoft on lisännyt mielenkiintoisen videon YouTubeen jossa esitellään tulevaa “Swipe Unlock” -sovellusta. Kyseessä on siis näppäinten avaus -sovellus joka on tehty Nokia N9:n tyylillä, eli näppäimet saa avattua vetäisemällä näyttöä sormella oikealta vasemmalle.