Hakusanan tulokset: SkyDrive

Microsoftilta 20 gigatavua ilmaista tallennustilaa SkyDriveen

Microsoft on päättänyt antaa joululahjaksi Windows Phone -käyttäjille 20 gigatavua ilmaista tallennustilaa SkyDrive -pilvipalveluun. Ylimääräinen tallennstila on käytössä yhden vuoden ajan ja sen saa käyttöönsä sähköpostiin saapuneesta linkistä joka sisältää yksilöllisen aktivointikoodin. Tarjous on voimassa 31.1.2014 asti.

Microsoft joutuu vaihtamaan SkyDrive -palvelun nimeä

Microsoft joutuu vaihtamaan SkyDrive -pilvitallennuspalvelun nimen hävittyään oikeudessa tavaramerkkikiistan BSkyB:n kanssa. Oikeuden mukaan Microsoft rikkoo brittiläisen Sky -televisiokanavan tavaramerkkiä eikä voi näin ollen enään käyttää SkyDrive -palvelun nimeä pilvitallennuksessaan, nimen vaihto tulee tapahtumaan “kohtuullisessa ajassa”. Osapuolet ovat sopineet kiistan lopullisesti, eikä valitusoikeutta ole.

Lukitusnäytön taustakuva valokuvista, Photostream v2.1.0.0 (Skydrive, Flickr, 500px)

Photostream on hyvin yksinkertainen ja toimiva sovellus kuvien käyttöön lukitusnäytön taustakuvana. Sovelluksen erikoisuus on siinä, että sen avulla voit asettaa vaihtuvan taustakuvan omien puhelimessa olevien kuvien lisäksi myöskin eri valokuvapalveluista kuten Flickr ja 500px, lisäksi kuvia voit asettaa vaihtuvaksi Skydrive -pilvipalvelusta.

Sovelluspäivityksiä Lumia -puhelimiin, verkko+, Camera Extras, Nokia Care, Siirrä tietoni, SkyDrive

Nokia on päivittänyt useita Lumia -puhelinten sovelluksiaan, lisäksi Microsoft on päivittänyt SkyDrive -sovelluksensa. Sovellusten tuomista muutoksista ei valitettavasti ole tietoa. Sovellukset toimivat joko WP7- tai WP8 -puhelimissa riippuen sovelluksesta.

Näin käytät SkyDrive -pilvipalvelua Nokia Belle -puhelimella

Nokia julkaisi eilein Belle -puhelimille päivityksen joka toi mukanaan uuden sovelluksen “Siirrä SkyDriveen”. Sovelluksen avulla pidät huolta valokuvistasi, sillä kaikki kuvasi siirtyvät helposti ns. “pilveen”, eli SkyDrive -pilvipalveluun. Käyttääksesi Windows Live SkyDrive -pilvipalvelua tarvitset Windows Live -tunnukset.

Nokia Belle -puhelimille päivitys, Upload To SkyDrive (Siirrä SkyDriveen)

Symbian Developers -sivusto uutisoi, että Nokia on julkaissut Belle -puhelimille päivityksen joka tuo puhelimeen integroidun SkyDrive -pilvipalvelun. Palvelun avulla on mahdollista ladata valokuvat automaattisesti suoraan “pilveen”, asetuksista voidaan myöskin muuttaa kuvien laatua, sekä asettaa palvelu käyttöön vain silloin kun langaton verkko (WiFi) on käytettävissä.

SkyDrive pilvipalveluun Symbian -puhelimella, SkyFiles v1.0.0

InfoTech on julkaissut SkyFiles -sovelluksen Symbian -puhelimille jonka avulla voidaan hallita Windows Live SkyDrive -pilvipalvelun tiedostoja. Sovelluksen avulla onnistuu helposti erilaisten tiedostojen kuten, valokuvien, videoiden ja asiakirjojen hallinta. Tämän hetkisiä ominaisuuksia ovat muun muassa tiedostojen selaus, kansioiden luominen, sekä tiedostojen