Hakusanan tulokset: sekuntikello

Monipuolinen ajastin / sekuntikello urheilijoille, Sport timer v1.0.0

Olemme esitelleet aiemmin sivustolla useita ajastimia ja sekuntikelloja jotka ovat yleensä olleet hyvin yksinkertaisia, mikäli kuitenkin kaipaa hieman lisää monipuolisuutta esimerkiksi urheilusuoritusten ajan mittaamiseen, suosittelen kokeilemaan Sport timer -sovellusta.

Yksinkertainen ja toimiva ajastin, Simple Timer v1.0.0

Ajastin sovelluksia löytyy Nokia Kaupasta jos jonkinlaisia ja tässä jälleen yksi sellainen. Simple Timer on nimensä mukaisesti “simppeli” ja mielestäni myöskin erittäin toimiva vaikkapa kananmunien keitossa. Sovelluksessa on helppo ja nopea asettaa aika näytön keskellä olevasta “rullasta”. Sovelluksen ilmaisversiosta löytyy yksi teema ja kaksi erilaista hälytysääntä. Jos kuitenkin haluaa

Ajastin widgetti, Countdown Timer v1.0.5

Haluatko aloitusnäytöllesi ajastimen? Countdown Timer on yksinkertainen ajastin jossa on mahdollisuus antaa ajastimelle oma nimi, sekä hälytysaika. Sovelluksessa on myöskin monenlaisia kuvakkeita widgetille.

Ajastin ja sekuntikello, Stopwatch Qt v1.0.0

Ajastimen hälytys

Harrastatko jotain lajia jossa tarvitset sekuntikelloa ja kierrosaikoja, tarvitsetko ajastinta? Tässä sovelluksessa on molemmat. Ajastimeen voit laittaa sekuntien tarkkuudella ajan joka lähtee juokseen alaspäin, voit myös halutessasi laittaa äänihälytyksen päälle “Enable Alarm Sound”, kätevä vaikkapa silloin kun teet ruokaa.