Hakusanan tulokset: PR2.0

Videolla Nokia Lumia PR2.0:n uusia ominaisuuksia (tuplanäpäytys ja kello lukitustilassa)

WPCentral -sivusto esittelee videollaan jo seuraavan Windows Phone 8:n uusia ominaisuuksia vaikka nykyinenkään  päivitys ei ole ehtinyt vielä kaikille käyttäjille. Päivitys kulkee tällä hetkellä koodinimellä PR2.0/GDR2 ja sen odotetaan saapuvan jakeluun lähikuukausina. Videolla näkyy jo aiemminkin huhuttu Nokia N9:stä tuttu ominaisuus, eli

Symbian Anna julkaistu!

Symbian Anna

Kauan odotettu Symbian Anna (SW update v.  022.014) on nyt julkaistu. Päivityksen voi ladata puhelimeen näppäilemällä *#0000# –> Tarkista päivitykset, päivityksen koko on kohtuu suuri joten suosittelen hitaan mobiililaajakaistan omistajille päivitystä Nokia Ovi Suiten kautta.

Symbian Anna ominaisuuksia

Symbian Anna, QWERTY

Nokia Ääni -blogi on julkaissut artikkelin Symbian Annan tuomasta kahdeksasta keskeisimmästä päivityksestä. Sulava kotinäkymä on varmasti monelle tuttu jo monista nettiin julkaistuista videoista, käytännössä se tarkoittaa sulavaa kotinäkymien siirtymistä toisiin, tämä tuo käyttömukavuutta, ei muuta.

Videolla Nokia N8 Symbian^3 PR1.2 vs Symbian Anna PR2.0

YouTubeen on lisätty video jossa esitellään ja vertaillaan puolituntia tulevaa Symbian Annaa nykyiseen firmwareen PR1.2:een. Muutamia asioita jotka pistivät silmään, eli pysty qwertyn saa myös pois päältä jos ei pidä siitä, vaaka-qwertyn näppäinten väliä on kasvatettu jolloin virhe painallusten määrä vähenee,

Videolla Nokia E7 PR1.1 Vs Nokia N8 Symbian Anna

YouTubeen on ladattu video jossa esitellään muutamia ominaisuuksia tulevasta Symbian Anna -päivityksestä. Videolla näkyy muun muassa kuinka kotinäkymän siirtymät ovat paljon sulavampia. Pysty -qwerty näyttää myös toimivan ihan mukavasti. Selaimesta ei edelleenkään voi sanoa oikein mitään, koska sitä ei juurikaan näytetä. Videolla näkyy lisäksi uudistettu galleria ja kalenteri.

Nokia N8 Pinkki ja Anna saatavilla viikolla 19?

Nokia N8 Pinkki

Nokia julkisti vasta N8:sta uuden värin pinkin, mutta mistä näitä saa? Uutisoimme jo viime kuussa kun ruotsalaiselle Katshing.se -sivustolle ilmaantui kyseinen väri myyntiin, nyt Kasting.se -sivustolta pinkkiä ei enään löydy vaan sivustolla on ilmoitus, ettei tuote ole enään saatavilla.

Teema jossa Anna ikonit, Symbian Next by NovaG

Symbian Anna kuvakkeet

Tässä kaikille niille kiva teema jotka eivät jaksa odottaa Symbian Annan mukana tulevaa uutta ulkoasua. Symbian Next by NovaG on teema joka sisältää uudistuneet pyöreäkulmaiset kuvakkeet / ikonit jotka tulevat sisältymään seuraavaan Symbian^3 päivitykseen, eli Symbian Annaan (PR2.0). Lisäksi widgetit ovat puoliksi läpinäkyvät.

Symbian Anna PR2.0 tulee pian

Symbian Anna

Nokia on julkistanut tänään uutuusmallit Nokia X7 ja Nokia E6 joissa on vakiona uusin Symbian versio, eli Symbian Anna. Tähän mennessä uusi päivitys on tunnettu nimellä PR2.0, mutta nyt sen nimi on virallisesti Anna.