Hakusanan tulokset: pikavalikko

AndroMenu päivittyi versioon v2.0.0

Esittelimme jokin aika sitten AndroMenu -sovelluksen jolla saa Belle -puhelimen alavalikkoon eräänlaisen pikavalikon sovelluksille. Uudessa versiossa on nyt mahdollisuus lisätä valikkoon myöskin muita kuin puhelimen alkuperäisiä sovelluksia.

Android -tyylinen alavalikko Belle -puhelimille, AndroMenu v1.0.0

AndroMenu tuo nimensä mukaisesti Android -tyylisen alavalikon Belle -puhelimille. Valikkoon voidaan valita 4 suosikkisovellusta, mutta tällä hetkellä vain ja ainoastaan puhelimen alkuperäisistä sovelluksista. Lisäksi pikavalikolla on pikatoimintoja jotka suoritetaan tuplakilikkaamalla valikossa olevia sovelluksia.

MeeGo tyylinen pikavalikko, Access apps v2.0.0

Mikäli haluat päästä nopeasti ja tyylikkäästi käsiksi puhelimen sovelluksiin ja asetuksiin on Access apps varsin hyvä ja mielenkiintoinen vaihtoehto. Lisäpisteitä täytyy antaa sulavasta toiminnasta ja tyylikkyydestä. Sovelluksen avulla saat lisävalikon joka on vedettävissä milloin tahansa vasemmasta laidasta esille,

Lisävalinnat alapalkkiin, Belle Extra Buttons v1.2.0

Esittelimme jokin aika sitten Extra Buttons -sovelluksen jonka avulla saa alapalkkiin erittäin hyödyllisiä lsävalintoja. Nokia Kaupasta löytyy myös Belle Extra Buttons joka on lähes samanlainen kuin Extra Buttons, mutta tässä sovelluksessa on kuitenkin enemmän vaihtoehtoja ja ehdottomasti suosittelen lataamaan ennemmin tämän sovelluksen.

Pikavalikko, Quick Apps Panel v1.0.0

Yksinkertainen sovellus jolla saat maksimissaan 5 sovellusta uudenlaiseen pikavalikkoon. Pikavalikko avautuu kun kosketat puhelimen valoisuustunnistinta, Nokia N8:sta valoisuustunnistin löytyy näytön oikeasta yläkulmasta. Sovelluksessa on mahdollisuus myöskin lisätä pikanapit virransäästölle ja avoimille sovelluksille. Asetuksista voidaan määrittää käynnistyykö sovellus

Lisävalinnat alapalkkiin, Extra Buttons v1.0

Extra Buttons -sovellus lisää puhelimen alapalkkiin, eli työkaluriville (toolbar) lisävalinnat jotka voi itse valita sovelluksen asetuksista. Vaihtoehdot ovat, “Lock/restart button” jolla saat näppäimet lukkoon nopealla painalluksella ja pitkällä painalluksella puhelin käynnistetään uudelleen. “Task switcher button” avaa käynnissä olevien sovellusten valikon, “Brightness control” valinnalla on helppo

Kuplat päivittyivät, Nokia Bubbles 0.15(2)

Perustila

Eräs mielenkiintoisimmista Nokia Beta Labsin -sovelluksista on Nokia Bubbles. Sovellus tuo uusia ominaisuuksia puhelimen lukitusnäkymään. Sovelluksen tarkoitus on nopeuttaa tiettyjä perustoimintoja kuten, soitto suosikki kaverille, puhelimen käyttö taskulamppuna tai tilan vaihto (Yleinen, Äänetön, Kokous).

Aloitusnäytölle lisää sovelluksia, Favourite Apps v1.00(0)

Laajennettu

Aloitusnäytöllä on tilaa rajallisesti, eikä siihen välttämättä mahdu ne kaikki suosikki sovellukset joita tulee päivittäin käytettäyä. Favourite Apps on erinomainen widgetti joka näyttää jatkuvasti kolme suosikki sovellusta ja klikkaamalla “laajenna” -kuvaketta sovellus näyttää peräti 12 pikakuvaketta lisää.

Pikavalikko, lisää pikanappeja, quickLaunch v1.0

Aloitusnäyttö

Surffailet netissä puhelimella ja pitäisi avata toinen sovellus helposti, joudut menemään valikoiden kautta puhelimen sovelluksiin ja avaaman haluamasi sovelluksen sieltä tai menet aloitusnäytölle ja avaat widgettien kautta sovelluksen. quickLaunch tuo helpotusta juuri tähän, eli saata viisi pikanappia helposti ja nopeasti esille, näiden kautta voit avata uuden sovelluksen todella nopeasti.