Hakusanan tulokset: Ovi Kauppa

Ovi Kauppa päivittyi Nokia Kaupaksi ja versioon 3.16.036

Ilmoitus päivityksestä

Nokia on päivittänyt sovellluskauppansa täysin uuteen versioon. Myös nimi on nyt virallisesti Nokia Kauppa, eli vanha Ovi Kauppa (Ovi Store) nimi on saanut väistyä. Uusi versio on nopeampi ja helpompi käyttää. Sovelluksissa näkyy nyt myös mikä versio on ladattavissa Nokia Kaupassa ja mitä uutta sovellukseen on tullut.

Nokia Kauppa 3.16.030

Apuohjelmat

Nokia Beta Labs julkaisi muutama päivä sitten Nokia Kaupasta uusitun beta -version (Store QML client). Uusi Nokia Kauppa on versioltaan 3.16.030 ja se toimii vanhaan Ovi Kauppaan verrattuna paljon pehmeämmin ja nopeammin. Sovelluksen käynnistysaikaa on saatu nipistettyä hieman pois joka vanhassa Ovi Storessa oli välillä jopa raivostuttavan hidasta.

Ovi Kauppaan päivitys ominaisuus

Ovi Kauppaan saadaan vihdoin ja viimein ominaisuus, joka näyttää mikäli asennettuista sovelluksista on ilmestynyt uusia versioita. Päivitykset näytetään vihreällä lipukkeella “Tili” -kuvakkeen päällä. Käyttäjien ei enään tarvitse myöskään ostaa sovellusta joka kerta uudelleen vaan uusi päivitys ajetaan vanhan päälle samaan hintaan. Uusi Ovi Kauppa v2.8 julkaistaan ensi viikolla Symbian^3 -laitteille ja myöhemmin myös muille Symbian …

Jatka lukemista »

Ovi Kauppa tarjoaa pelejä kesäksi maksutta

Pelejä kesäksi maksutta

Ovi Kaupassa on meneillään kampanja jonka aikana voi ladata muutamia upeita pelejä maksutta. Mukana on muun muassa Angry Birds Rio, Worms HD, Monopoly Classic HD, Farm Frenzy, Rally Master Pro, Assassin´s Creed HD, The Sims 3 HD ja paljon muita. Kampanjan kestosta ei ole tietoa.

Ovi Kauppa ja sovellusten päivitys

Miksi ei ole "Päivitä" nappia?

Ovi Kaupasta löytyy valtava määrä sovelluksia, mutta niiden päivittäminen uusimpaan versioon on tehty enemmän kuin vaikeaksi, miksi? Mistä tiedän onko jostain sovelluksesta ilmestynyt uusi versio kun selaan Ovi Kauppaa? En mistään! Miksi sovelluksissa ei näy mikä versio on juuri sillä hetkellä Ovi Kaupassa ladattavana?