Hakusanan tulokset: Opera Mobile

Päivityksiä: Opera Mobile, Belle Extra Buttons, WhatsApp

Opera Mobile on päivitetty versioon v12.0.2256. Uudessa versiossa on muun muassa parannettu nopeutta ja reagointikykyä sivujen latauksen aikana, korjattu lomakkeiden täyttöön liittyviä ongelmia, korjattu kaatumisongelma kun kirjaudut Twitteriin, sekä parannettu HTML5 -tukea (pisteet 319+9). Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta tai osoitteesta m.opera.com, kummallista kyllä

Opera Mini Next v7.0 ja Opera Mobile v12.0 julkaistu

Opera on julkaissut uudet versiot suositusta selaimistaan. Opera Mobile v12.0 tuo mukanaan muun muassa paremman HTML5 suorituskyvyn. Lisäksi suosikki sivustojen pikavalintoja voi lisäillä haluamansa määrän kun se ennen oli rajoitettu. Pikavalintojen helppo järjestely on nyt myöskin mahdollista.

Opera Mobile päivittyi versioon 11.50.1893

Opera Turbo (Wi-Fi)

Suosittu Opera Mobile -selain on päivitetty uuteen versioon 11.5. Uutta versiota ei löytynyt artikkelin kirjoitus hetkellä vielä Nokia Kaupasta, mutta Operan -sivuilta sen voi kuitenkin jo ladata. Uudessa Operassa näkyvimmät muutokset ovat Data -käyttö näkymä, joka näyttää kuinka paljon Opera Turbo -toiminto on auttanut sivujen datamäärän tallennuksessa.