Hakusanan tulokset: Nokia Suite

Nokia Suite päivittyi versioon v3.7.22

Nokia on päivittänyt Nokia Suite -ohjelmiston versioon v3.7.22. Uudesta versiosta löytyy nyt tuki myöskin uudelle Windows 8 -käyttöjärjestelmälle, sekä Microsoft Office 2013 -toimisto-ohjelmistolle. Ohjelmistossa on lisäksi korjailtu lukuisia tunnettuja vikoja ja parannettu vakautta.

Nokia Suite päivittyi versioon v3.6.36.0, tuki Lumia -puhelimille

Nokia on päivittänyt hallintaohjelmiston Nokia Suiten versioon v3.6.36.0. Uudessa versiossa on nyt mukana myöskin tuki Lumia -puhelimille. Uuden Nokia Suite -ohjelmiston avulla voidaan muun muassa siirtää kontaktit, kalenterimerkinnät ja valokuvat uuteen Nokia Lumia -puhelimeen.

Nokia Suitesta saatavilla uusi versio v3.5.34.0

Nokia on päivittänyt hallintaohjelmiston Nokia Suiten versioon v3.5.34.0. Uuden version tuomat muutokset liittyvät todennäköisesti lähinnä tunnettujen bugien korjaukseen, sekä ohjelmiston vakauden parantamiseen. Nokia Suiten ilmoittama muutosloki on lähes aina ollut hieman epäselvä ja niin myös tälläkin kertaa.

Nokia Suite päivittyi versioon v3.4.40

Nokia on päivittänyt hallintaohjelmiston Nokia Suiten versioon v3.4.40. Uusi versio tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, sekä vakauteen liittyviä korjauksia. Ehkä näkyvin muutos on Nokia Kauppa -näkymä jossa voit hakea ja ladata ilmaisia sovelluksia entistäkin helpommin, lisäksi uudessa versiossa voit kopioida multimediaviestejä puhelimesta ja katsella niitä suoraan

Nokia Suite v3.3.49 Beta ladattavissa Beta Labsissa

Nokia Beta Labs on julkaissut uuden ja lähes valmiin version Nokia Suite -ohjelmistosta. Uudessa Nokia Suitessa on bugikorjauksien lisäksi tehty muitakin uudistuksia ja parannuksia, kuten tuki Nokia Belle -päivityksille kunhan se tulee saataville.

Hallintaohjelmisto uudistui, Nokia Suite 3.2.66 Beta

Nokia Suite

Nokia Beta Labs julkaisi muuta päivä sitten uuden puhelinten hallintaohjelmiston josta on nyt poistettu kokonaan nimi “Ovi”. Uusi ohjelmisto on nyt nimeltään Nokia Suite. Nimen muuttaminen kuuluu yhtenä osana Nokian Ovi -brändin luopumiseen.