Hakusanan tulokset: Nokia Kauppa

Nokia Kauppa päivittyi versioon v3.30.018

Nokia on päivittänyt Symbian^3 -puhelimille Nokia Kaupan uuteen versioon v3.30.018. Uuden version muutoslokia ei ole saatavilla, mutta todennäköisesti siinä on korjattu vain tunnettuja bugeja, sekä parannettu käyttömukavuutta. Uuden version kuvauksessa luvataan jälleen jokin erikoislahja, mutta tästä ei ole tarkempaa tietoa,

Nokia Kaupasta saatavilla uusi versio v3.30.014

Nokia on julkaissut uuden version Nokia Kaupastaan. Versionumero on nyt 3.30.014. Muutoslokista ei ole tietoa, mutta versionumeron perustella voidaan kait päätellä, ettei uudessa versiossa ole kovinkaan radikaaleja muutoksia. Uuden version voi ladata avaamalla Nokia Kauppa jonka jälkeen sovellus ilmoittaa päivityksestä.

Nokia Kauppa päivittyi versioon v3.30.012

Nokia on julkaissut sovelluskaupastaan uuden version v3.30.012. Uudessa versiossa on korjailtu lähinnä kirjautumiseen ja kielikäännöksiin liittyviä ongelmia. Uuden version voi ladata avaamalla Nokia Kauppa jonka jälkeen sovellus ilmoittaa päivityksestä.

Nokia Kauppa päivittyi versioon v3.22.054

Nokia Kauppa -sovellus on päivittynyt versioon v3.22.054. Uusi päivitys korjaa ongelmia ja parantaa sovelluksen suorituskykyä. Tarkempaa muutoslokia ei vielä löytynyt. Sovelluksen voi ladata käynnistämällä puhelimen Nokia Kauppa -sovellus jolloin puhelin pyytää päivittämään sovelluksen.

Nokia Kauppa päivittyi versioon v3.20.050

Nokia on päivittänyt Nokia Kauppa -sovelluksensa versioon v3.20.050. Uudessa versiossa on muun muassa parannettu hakua, korjailtu bugeja, lisätty tuki VGA -puhelimille kuten Nokia E6 ja lisätty jaettu qwerty-näppäimistö.

Nokia Kauppa v3.20.044 ladattavissa Beta Labsissa

Nokia Beta Labs on julkaissut Nokia Kaupasta uuden version jossa on muun muassa lisätty Arabian, Heprean ja Kazakstanin kielet, parannettu hakua, sekä lisätty tuki VGA -puhelimille kuten Nokia E6.

Nokia Kauppa päivittyi versioon v3.18.036

Nokia Kaupasta on nyt saatavilla virallinen versio v3.18.036. Aiemmin tämä samainen versio oli saatavilla vain Nokia Beta Labsissa. Uusi versio on sekä Symbian Anna, että Belle -puhelimille.

Asennustiedoston lataus Nokia Kaupasta

Joskus eteen saattaa tulla tilanne, että jostain sovelluksesta pitäisi saada asennustiedosto (sis,wgz) ladattua suoraan tietokoneelle tai puhelimeen. Tähän on hyvin yksinkertainen ja helppo ratkaisu, kun löydät jonkun sovelluksen Nokia Kaupasta josta haluat asennustiedoston ladata, lisätään vain url -osoitteeseen oikeaan kohtaan teksti “/download”.

Ovi Kauppa päivittyi Nokia Kaupaksi ja versioon 3.16.036

Ilmoitus päivityksestä

Nokia on päivittänyt sovellluskauppansa täysin uuteen versioon. Myös nimi on nyt virallisesti Nokia Kauppa, eli vanha Ovi Kauppa (Ovi Store) nimi on saanut väistyä. Uusi versio on nopeampi ja helpompi käyttää. Sovelluksissa näkyy nyt myös mikä versio on ladattavissa Nokia Kaupassa ja mitä uutta sovellukseen on tullut.

Nokia Kauppa 3.16.030

Apuohjelmat

Nokia Beta Labs julkaisi muutama päivä sitten Nokia Kaupasta uusitun beta -version (Store QML client). Uusi Nokia Kauppa on versioltaan 3.16.030 ja se toimii vanhaan Ovi Kauppaan verrattuna paljon pehmeämmin ja nopeammin. Sovelluksen käynnistysaikaa on saatu nipistettyä hieman pois joka vanhassa Ovi Storessa oli välillä jopa raivostuttavan hidasta.