Hakusanan tulokset: Nokia Kartat

HERE Maps sai uuden ominaisuuden, LiveSight (WP8)

Nokia on päivittänyt HERE Maps -karttasovelluksen Windows Phone 8 -puhelimille versioon v3.3.354.8. Karttapalveluun on tuotu uutuutena LiveSight -ominaisuus joka osaa näyttää kohteet suoraan puhelimen kamerassa.

Kuinka synkronoidaan Nokia Kartat? (Symbian^3, N8, E7, C7 jne)

Monen olen kuullut sanottavan, että puhelimen karttojen tallennetut paikat ja reitit katosivat kun päivitin puhelimen. Puhelimen valikosta löytyy kyllä “Synkronointi -sovellus”, mutta moni ei välttämättä ole ajatellut ettei tämä toiminto synkronoi Nokia Karttojen tallennettuja paikkoja ja reittejä. Karttojen synkronointi, eli tavallaan varmuuskopiointi

Nokia Kartat v2.5 ladattavissa Nokia Lumia -puhelimiin

Uutisoimme heinäkuun lopulla tulevasta Nokia Kartat -päivityksestä Lumia -puhelimille. Nyt Nokia Kartat v2.5.0.0 pitäisi olla saatavilla Marketplace -sovelluskaupassa. Päivitys tuo mukanaan paljon toivotun reittien etukäteissuunnittelun, jonka ansiosta reitin voi helposti suunnitella etukäteen vaikkapa kotona ja kiinnittää valmiiksi

Nokia Kartat päivittyy versioon v2.5 (Windows Phone)

WP7forum.ru -sivuston mukaan Nokia on päivittämässä pian Lumia -puhelimille tarkoitetun Nokia Kartat -sovelluksen versioon v2.5. Uusi versio korjaa tunnettuja ongelmia, sekä tuo mukanaan muun muassa reittisuunnittelun. Uusi Nokia Kartat v2.5 pitäisi olla

Nokia Navigointi 3.0 nyt saatavilla Lumia -puhelimiin

Uutisoimme kesäkuun lopulla Nokia Navigointi 3.0 -käyttöohjeen vuotamisesta nettiin. Tuolloin julkaisuaikataulu ei ollut vielä tiedossa, mutta nyt Nokia Navigointi 3.0 on saatavilla kaikkiin Lumia -puhelimiin Marketplace -sovelluskaupasta.

Nokia Navigointi 3.0 -käyttöohje vuoti nettiin

Vuoto tai ei, mutta Nokia Navigointi 3.0 -käyttöohje on ladattavissa Nokian sivuilta. Alunperin käyttöopas näytti olevan vain englannikielellä, mutta kun kokeilin muuttaa osoitteen loppuosaa näin Nokia_Drive_3.0_UG_en_GB.pdf –> Nokia_Drive_3.0_UG_fi_FI.pdf, oli hämmästykseksi osoite täysin oikea suomekieliseen oppaaseen. Nokia Navigointi (Drive) on tulossa kaikille Windows

Nokia Kartat päivittyi, Nokia Kartat Suite 2.0

Nokia on päivittänyt Kartat -ohjelmistonsa Nokia Belle -puhelimille. Poikkeuksena ovat Nokia 500 jolle päivitystä ei ole saatavilla, sekä Nokia E6-00 jonka päivitys ei sisällä uutta widgettiä. Uusi versio tuo mukanaan päivitetyn Kartat -sovelluksen (3.09 12wk09 b05), paremman reittisuunnittelun, valokuvien näytön kartalla, sekä uuden widgetin, “Paikat lähistöllä”.

Nokia Kartat päivittyi v3.08(105), Korjattu kriittinen ongelma

Jotkut käyttäjät raportoivat vasta tulleen Symbian Anna -päivityksen (v025.007) jälkeen ettei Nokia Kartat -sovellus enään toimi vaan ilmoittaa “Laite ei tue toimintoa”.

Nokia Kartat 3.08 ei toimi päivityksen jälkeen?

Päivitys: Tähän ongelmaan Nokia on julkaissut pävitetyn Nokia Kartat -sovelluksen. Nokia julkisti vasta Symbian Annalle päivityksen v025.007 ja sen jälkeen useat käyttäjät ovat ilmoittaneet keskustelupalstoilla, kommenteissa ja muun muassa meidänkin Facebook -sivuilla ettei Nokia Kartat v3.08 enään toimi vaan sovellus ilmoittaa “Laite ei tue toimintoa”. Myös Ilta-Sanomat uutisoi aiheesta.

Nokia Kartoista uusi versio v3.08 beta

Uusi asennuskäyttöliittymä

Nokia Beta Labs on julkaissut uuden version Nokia Kartoista. Uudessa versiossa on muun muassa uusi asennuskäyttöliittymä ja parannellut sääpalvelut. Lisäksi helppokäyttöisyyttä on parannettu huomattavasti. Työpöydän widgetistä löytyy Kartta, Aja, Check In ja Oppaat.

Vanhemmat artikkelit «