Hakusanan tulokset: näppäimistö

WP-Vinkit ja Oppaat: Lumian näppäimistön erikoismerkit

Moni on saattanut törmätä Lumia -puhelimessa ongelmaan jossa jokin erikoismerkki on hukassa. Tässä pieni vinkki siitä mistä löydät näitä erikoismerkkejä Lumia -puhelimestasi. Näppäimistössä on niin sanottu pääsivu joka on ihan perinteinen näppäimistö, tämän lisäksi löytyy vasemmasta alanurkasta näppäin “123″ josta pääset käsiksi numeroihin, sekä erikoismerkkeihin.

WP-Vinkit ja Oppaat: Tekstin korjaaminen? Missä ovat näppäimistön nuolet?

Täytyy myöntää, että olen kuullut hieman jo liiankin monen ihmisen suusta siitä kuinka vaikeaa Lumia -puhelimissa on saada kursori oikeaan kohtaan tekstissä kun haluaa korjata virheen tai siirtyä tekstissä johonkin tiettyyn väliin. Tämä ongelma johtuu siitä, ettei kaikki tiedä kuinka saada kursori oikeaan kohtaan, näpäyttämällä näyttöä se ei nimittäin onnistu.

Windows Phone 8 saamassa täysin uudenlaisen näppäimistön?

WMPoweruser -sivusto on saanut käsiinsä mielenkiintoisen kuvan jossa näkyy Windows Phone -puhelinten (Nokia Lumia) tuleva ns. “pehmeä näppäimistö”? Näppäimistön avulla olisi mahdollista kirjoittaa tekstiä yhdellä sormella (peukalolla) entistäkin helpommin ja ilman jatkuvia kirjoitusvirheitä. Idea perustuu siihen, että näppäimet ovat erittäin suuret ja yhden näppäimen takana on useita kirjaimia jotka avautuvat kun ko.