Hakusanan tulokset: Mobile World Congress

Tällaisia ovat uudet Lumiat, Lumia 520 ja Lumia 720

Nokia julkisti tänään Mobile World Congress -messuilla uudet Lumia -puhelimet jotka ovat jo ennakkoon vuodetut Nokia Lumia 520 ja Nokia Lumia 720. Molemmat uudella Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimet lukeutuvat ns. halvempiin Lumia -malleihin joita Nokialta onkin kovasti odotettu.

Mobile World Congress huomenna 25.2 suorana netissä!

Huomenna 25.2 käynnistyvät Mobile World Congress 2013 -messut Barcelonassa ja Nokian live lähetys alkaa Suomen aikaan kello 09.30. Nokia julkistanee messuilla ainakin jo ennakkoon vuodetut Lumia 720- ja Lumia 520 -puhelimet. Mitä muuta Nokialta on tulossa sitä voimme vain arvailla…?

Lisää kuvia vuodetuista Lumia 720 ja Lumia 520 -puhelimista

Nokia Lumia 720 ja Lumia 520 vuotivat viime yönä julkisuuteen juuri ennen maanantaina alkavaa Mobile World Congress -tapahtumaa. Twitter -tili @evleaks vuoti muutama tunti sitten lisää kuvia kyseisistä malliesta ja nyt vuodetuissa kuvissa näkyvät molemmat puhelimet paremmin takaapäin. Tästä onkin syntynyt monenlaista

Nokia Lumia 720 ja Lumia 520 vuotivat julki!

Maanantaina alkavat Mobile World Congress messut jossa Nokian odotetaan julkistavan uusia Lumia -puhelimia. Ensimmäiset kuvat uusista Lumioista on jo vuodettu nettiin ja vuotajana on tuttuun tapaan Twitter käyttäjä @evleaks. Vuodetut mallit ovat Nokia Lumia 720 ja Nokia Lumia 520. Kuvat ovat hyvin todennäköisesti aitoja.

Nokia 808 PureView, esimerkki videoita ja kuvia

Nokia PureView 808 -supekamerapuhelimella otettuja kuvia ja videoita alkaa pikkuhiljaa ilmestyä nähtäville. Nokia julkaisu jo eilen muutamia esimerkki kuvia jotka on otettu tällä “ihmepuhelimella”. Nyt myös YouTubesta alkaa löytymään videoita jotka on kuvattu Nokia PureView 808:lla. Puhelimen kameraa on kehuttu ja hehkutettu sen vuoksi, että kuvia voidaan tarkentaa digitaalisesti

Videolla Nokia 808 PureView, Lumia 900 ja Lumia 610

Nokia esitteli Mobile World Congress -tapahtumassa useita mielenkiintoisia puhelimia, mutta ehkä mielenkiinto jälkeenpäin on kohdistunut kuitenkin enemmän Nokia 808 PureView -superkamerapuhelimeen. Alla olevilla videoilla esitellään lyhyesti kolmea kiinnostavinta Nokian puhelinta MWC- tapahtumassa joita ovat Nokia 808 PureView, Lumia 610 ja Lumia 900.

Nokialta todellinen superkamerapuhelin, 41 megapikseliä!

Nokia julkaisi yhteensä kuusi uutta laitetta Mobile World Congressin lehdistötilaisuudessa. S40-alustalla pyöriviä, erityisesti kehittyville markkinoille suunnattuja Asha-puhelimia julkaistiin kolme. Näistä kahdessa on perinteisen näppäimistön lisäksi kosketusnäyttö. Kolmannessa laitteessa on qwerty-näppäimistö, muttei kosketusnäyttöä. Odotetusti julkaistiin myös kaksi uutta Windows-puhelinta: Lumia 610 ja Lumia 900. Lumia 610:n hinnaksi ilmoitetiin 189 euroa. Lumia 900:n hintakin jää alle 500 …

Jatka lukemista »

Nokian ensi viikon julkaisut

Nokian  tulevista julkaisuista ensi maanantaina alkavassa Mobile World Congressissa on kiertänyt jos jonkinlaista huhua. Reutersin mukaan Nokiaa lähellä olevat lähteet ovat varmistaneet ainakin kaksi julkistettavaa Windows-puhelinta. Ensimmäinen on Euroopan versio CES-messuilla Yhdysvalloissa esitellystä Nokia Lumia 900-puhelimesta, joka on yhtiön tämänhetkinen lippulaivamalli. Toinen on Nokian tähän asti halvin Windows-puhelin Lumia 610.

Nokia julkaisi PureView -videon

Nokia on julkaissut videon jossa hehkutetaan puhtaampia näkymiä. Video on esimakua siitä mitä on tulossa Mobile World Congress -tapahtumassa noin viikon päästä. Aikasemmin on jo huhuttu Nokian julkaisevan tapahtumassa huippukamerapuhelimen joka voisi olla Nokia PureView 808. Nyt julkaistu video vahvistaa huhuja.