Hakusanan tulokset: Lumia

Kokeile Windows Phonea, WPEmu for Symbian v2.2.5

WPEmu for Symbian on sovellus jonka on tarkoitus tuoda ns. “WP -emulaattori” puhelimeen. Näin voit kokeilla miltä tuntuu käyttää Windows Phone -käyttöjärjestelmää. Sovelluksessa voit muuttaa “tiilien” väriä, mutta juuri muita asetuksia ei sitten löydykkään. Ihan mielenkiintoinen toteutus, sillä “tiilistä” avautuu ihan oikein puhelimen omat sovellukset.

Windows Phone 8 tulee Lumia -puhelimiin?

Moni on varmaan törmännyt tässä muutaman päivän sisällä uutisiin joissa väitetään tai arvuutellaan ettei Nokian Lumia -puhelimille olisi tulossa lainkaan saataville seuraavaa Windows Phone 8 -versiota, eli Apolloa. Itse odotin, että Nokia olisi ottanut kantaa näihin huhuihin, mutta ei. Nokia ja Microsoft pysyttelevät hiljaa eivätkä kommentoi mitään.

Videolla Nokia 808 PureView, Lumia 900 ja Lumia 610

Nokia esitteli Mobile World Congress -tapahtumassa useita mielenkiintoisia puhelimia, mutta ehkä mielenkiinto jälkeenpäin on kohdistunut kuitenkin enemmän Nokia 808 PureView -superkamerapuhelimeen. Alla olevilla videoilla esitellään lyhyesti kolmea kiinnostavinta Nokian puhelinta MWC- tapahtumassa joita ovat Nokia 808 PureView, Lumia 610 ja Lumia 900.

Nokialta todellinen superkamerapuhelin, 41 megapikseliä!

Nokia julkaisi yhteensä kuusi uutta laitetta Mobile World Congressin lehdistötilaisuudessa. S40-alustalla pyöriviä, erityisesti kehittyville markkinoille suunnattuja Asha-puhelimia julkaistiin kolme. Näistä kahdessa on perinteisen näppäimistön lisäksi kosketusnäyttö. Kolmannessa laitteessa on qwerty-näppäimistö, muttei kosketusnäyttöä. Odotetusti julkaistiin myös kaksi uutta Windows-puhelinta: Lumia 610 ja Lumia 900. Lumia 610:n hinnaksi ilmoitetiin 189 euroa. Lumia 900:n hintakin jää alle 500 …

Jatka lukemista »

Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmä nousussa Britanniassa

WMPoweruser uutisoi Kantar WorldPanelin julkaisemista tutkimustuloksista, jotka käsittelivät älypuhelimia ja niiden eri käyttöjärjestelmien markkinaosuuksia Isossa-Britanniassa. Tutkimuksesta selviää, että Windows Phone -puhelinten osuus on kasvanut vuodentakaisesta  0,4%:sta 2,2%:iin.

Youtube-videot talteen Windows Phonessa, Youtube Pro v2.3

Youtube Pro on kattava sovellus videoiden katseluun ja lataamiseen. Videoita katsoessa ja ladatessa on valittavana kolme eri laatua: Low quality, HQ ja HD. Windows-puhelimille suunnatussa virallisessa Youtube-sovelluksessa ei HD mahdollisuutta ole eikä videoiden lataaminen ole mahdollista. Käytännössä virallinen Youtube-”sovellus” onkin pelkkä linkki m.youtube.com-sivustoon. Youtube Pro on ominaisuuksiltaan monipuolisempi ja sillä videoiden katseleminen on sujuvampaa.

Syötteenlukija Windows puhelimille, Feed Reader v3.23.0.0

Feed Reader on syötteenlukija Windows puhelimille, joka synkronoi tilatut syötteet Googlen, Instapaperin ja Read it Laterin käyttäjätilien kanssa. Vähintään yksi edellämainituista käyttäjätileistä vaaditaan, mutta halutessaan voi käyttää vaikka kaikkia kolmea. Uusien syötteiden lisääminen on nopeaa haku -toiminnon avulla, jolloin koko osoitetta ei tarvitse alkaa kirjoittamaan. Ominaisuuksiltaan sovellus on monipuolinen ja säätömahdollisuudet ovat laajat.