Hakusanan tulokset: Kaukosäädin

Office Remote tekee puhelimesta kaukosäätimen Office -ohjelmistoille

Microsoft on julkaissut uuden Office Remote -sovelluksen Windows Phone -puhelimille. Sovellus tekee puhelimesta kaukosäätimen jonka avulla käyttäjä voi ohjata Office 2013 -ohjelmistoja (esim. PowerPoint, Excel, Word) esimerkiksi erilaisissa tilaisuuksissa. Sovellus vaatii toimiakseen tietokoneelle asennettevan ohjelmiston jonka voi ladata

Hallitse tietokonettasi mistä tahansa, Kinoni Remote Desktop v1.4 / v1.3

Haluaisitko päästä käsiksi tietokoneellesi, mutta et ole juuri sillä hetkellä lähellä tietokonettasi? Oletko reissussa ja haluat katsoa vaikkapa tietokoneesi kautta formulakisat? Tämä kaikki ja paljon muuta onnistuu tällä loistavalla sovelluksella nimeltä Kinoni Remote Desktop. Sovelluksen avulla näet puhelimesi ruudulta tietokoneen näytön ihan kuin olisit kotona tietokoneellasi.

Kaukosäädin VLC-soittimelle, VLC remote 0.2

Profiili

VLC-soittimelle on julkaistu WLAN-yhteyden yli toimiva kaukosäädin, Sovellus vaatii siis toimiakseen langattoman verkkoyhteyden. VLC remote -sovelluksen avulla voidaan selata ja toistaa tiedostoja (musiikki,video,kuvat jne.) suoraan tietokoneen kovalevyltä. Kaukosäädin toimii erittäin sulavasti ja bugeja ei juurikaan löytynyt pikaisella testauksella.