Hakusanan tulokset: kartta

b-bark päivittyi v1.6.5219.2543, mukaan syvyyskäyrät

SavedPicture-2014416175620.jpg

Suosittu maastokartta -sovellus b-bark on päivittynyt uuteen versioon ja mukaan on nyt saatu myös vesistöjen syvyyskäyrät. Ominaisuus on monelle varmasti erittäin tervetullut, sillä syvyyskäyrät puuttuvat nykyään useista maastokartta -sovelluksista. Muita uusia ominaisuuksia ovat

Maastokartat päivittynyt versioon v2.1.1.0

Erittäin suosituksi noussut Maastokartat -sovellus päivittyi hiljattain versioon 2.1 ja eilen versioon 2.1.1.0. Esittelimme sovelluksen silloin kun se oli vielä uusi ja vasta versiossa v1.0.0.0. Koska sovellus on saanut sen verran paljon viimeaikoina uudistuksia niin esitellään sovellus nyt uudelleen, sovellus on noussut todella suosituksi maastokarttasovellukseksi.

Nokialta uusi LockMapper -sovellus v1.0.0.0

Nokia on julkaissut uuden LockMapper -sovelluksen jonka avulla puhelimen lukitusnäytöllä voidaan näyttää karttapohja omasta sijainnista. Valittavissa on kolme erilaista lukitusnäytön tilaa joista esimerkiksi yksi näyttää kartan koko ruudulla. Lisäksi voidaan muuttaa muun muassa kartan zoomaus tasoa, sekä valita esimerkiksi tie- tai

Ilmaiset maastokartat, merikartat ja ilmakuvat Lumia -puhelimeen, Maastokartat v1.0.0.0

Lumia -puhelimille on saatavilla jo useita hyviä maastokarttasovelluksia ja myöskin merikortteja käyttävä Nautics Sailmate saapui uudemmille Windows Phone 8 -puhelimille jokin aikaa sitten. Mikäli maasto- tai merikartoista ei halua maksaa suosittelen kokeilemaan ilmaista Maastokartat -sovellusta joka sisältää maastokartat, merikartat ja ilmakuvat.

Merikartat Lumia -puhelimeen, Nautics Sailmate v1.2.0.0 (WP8)

Nokia Lumia -puhelimille ei ole tähän asti ollut saatavilla kunnollista merikarttasovellusta, mutta nyt Nautics on vihdoinkin julkaissut Windows Phone 8 -puhelimille merikarttasovelluksen josta löytyy kaikki Liikenneviraston merikartta -alueet Suomesta.

Navigaattori tuo kameratolpat Lumia -puhelimeesi, CoPilot GPS v9.4.0.238 (WP8)

Nokia Lumia -puhelinten oman navigointisovelluksen yksi suurimmista puutteista on nopeusvalvontakameroiden puute. Mikäli kameratolpille on kuitenkin käyttöä kannattaa Windows Phone 8 -puhelimeen ladata ilmainen CoPilot GPS -navigointisovellus.

Maastokartat ja Koira-GPS, b-bark v1.0.4898.3218 (WP8)

Windows Phone 8:lle on vasta julkaistu uusi b-bark -maastokarttasovellus joka on tarkoitettu esimerkiksi metsästykseen, koirien seurantaan, vaellukseen, geokätköilyyn ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin. b-bark -sovellus on hyvä vaihtoehto suositulle Ultrapoint -ohjelmistolle joka on tulossa Windows Phone -puhelimille syksyllä.

Googlen kartat Lumia -puhelimeen, GoogleMaps Client v1.0.4.0

Monella on varmasti puhelimessaan jo asennettuna Googlen karttoja varten suosittu gMaps -sovellus, mutta mikäli haluat kokeilla toista samantapaista sovellusta on GoogleMaps Client hyvä vaihtoehto gMapsille. Sovelluksesta löytyy paljon ominaisuuksia kuten reittiohjeet, suosikit, karttatasot

Google Maps Lumia -puhelimiin, gMaps v2.1.0.3

Haluatko käyttää Googlen karttoja tai katsella Street View -katunäkymiä Lumia -puhelimellasi? gMaps -sovellus tuo muun muassa nämä ominaisuudet puhelimeesi. Sovellus on sopivasti vieläpä päivittynyt uuteen versioon muutama päivä sitten tuoden mukanaan tarkemmat katunäkymät (Street View). Sovelluksesta löytyy paljon ominaisuuksia,

Ultrapoint ei tule saataville vanhemmille Lumia -puhelimille!

Kirjoitin viime huhtikuussa artikkelin Ultrapointista ja siitä mikä on sovelluksen kohtalo ajatellen Nokian uusia Lumia -puhelimia. Sain tuolloin Ultrapointilta vastauksen, että asiaa tutkitaan ja katsotaan kuinka Windows Phone -puhelimet lähtevät myymään.

Vanhemmat artikkelit «