Hakusanan tulokset: kamera

Nokia Refocus nyt kaikille Lumia WP8 -laitteille

Nokia on päivittänyt innovatiivisen Nokia Refocus sovelluksensa versioon v1.1.3.1. Uuden version myötä sovellus toimii nyt kaikissa Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetuissa Lumia -puhelimissa. Aiemmin sovellus oli saatavilla ainoastaan PureView -Lumioille kuten Lumia 920,

Nokia Camera -sovellus kaikille uudemmille Lumia -malleille

Nokia on julkaissut beta- version suositusta kamerasovelluksestaan joka toimii nyt myöskin muilla Windows Phone 8 -malleilla kuin ainoastaan PureView -malleilla. Uuden kamerasovelluksen ansiosta käyttäjät voivat

SophieLens tuo Lumian kameraan suodattimia (WP8)

Nokian SophieLens on erittäin hauska sovellus, sillä sen avulla voidaan lisätä valokuviin helposti tehosteita ja efektejä erilaisilla suodattimilla. Sovelluksen hyvä puoli on siinä, että tehosteet näkyvät livenä jo kuvaa otettaessa, tämä helpottaa huomattavasti kuvaamista. Sovellus toimii vain uudemmissa Lumia -puhelimissa (Lumia 620, 820 ja 920).

Nokialta uusia kamerasovelluksia, Glam Me ja Place Tag Beta (WP8)

Nokia on julkaissut jälleen uusia kamerasovelluksia Windows Phone 8 -puhelimille joista saatiin jo esimakua MWC -messuilla. Nyt julkaistut sovellukset ovat Glam Me v1.1.0.8 ja Place Tag Beta v1.0.3.1. Glam Me -sovellus on tarkoitettu luomaan parempia “omakuvia” puhelimen etukameralla. Sovelluksen avulla voidaan säätää muun

Lumia 920 saamassa korjauksen päiväkuvaukseen

Monissa arvosteluissa Nokia Lumia 920 on saanut enimmäkseen posiitiivista palautetta sen loistavasta kamerasta ja etenkin kuvien laadusta hämärässä. Paljon on myöskin tullut kritiikkiä päivänvalossa kuvatuista otoksista. Kuvat eivät ole olleet mitenkään häikäiseviä, vaan pikemminkin kummallisen suttuisia ja epäselviä.

Kamera käyntiin nopeasti lukitusnäytöltä, QuickCam v1.1.1

Joskus saattaa tulla tilanne jossa puhelimen kamera pitää saada mahdollisimman nopeasti päälle. QuickCam -sovelluksen tarkoitus on yksinkertainen, sen avulla kameran saa avattua vaikka näppäimet olisivat lukossa. Asetuksista löytyy kaksi vaihtoehtoista metodia kuinka kameran käynnistyksen halutaan tapahtuvan. Ensimmäinen vaihtoehto on “Hold”, eli pidetään

N8:n seuraaja? Nokia 803 käyttöohje vuoti nettiin?

Nettiin levisi vasta kuva jossa saattaa olla tulevan Nokialaisen “superkamerapuhelimen” kuoret. Nyt Pocketnow -sivusto väittää saaneensa käsiinsä Nokia 803 -puhelimen käyttöohjeen jonka perustella ainakin tässä mallissa olisi huippuluokan kamera.

Tässäkö on Nokian tulevan superkamerapuhelimen kuoret?

Jokin aika sitten netissä alkoi liikkua huhuja, että Nokialta olisi tulossa huippu kamerapuhelin ja vieläpä optisella zoomilla. Pian tämän jälkeen Eric Bertman joka vastaa Nokian Euraasian toiminnoista vahvisti, että Nokialta tulee huippuluokan kamerapuhelin vuonna 2012, tämän enempää Bertmankaan ei kuitenkaan paljastanut.

Tulossa Nokia N8 optisella zoomilla?

Unwired View -sivusto väittää kuulleensa useista luotettavista lähteistä, että Nokia N8 olisi saamassa seuraajaa joka sisältäisi optisen zoomin. Lisäksi puhelimessa olisi 3.5 tuuman WVGA Clear Black -näyttö, 1GHz suoritin, 512MB RAM -muistia ja kaiken kukkuraksi siinä pyörisi Symbian eikä Windows niin kuin ehkä saattaisi kuvitella.

Nokia Beta Labs päivitti N8:n kameran

Perusnäkymä (videokuvaus)

Nokia Beta Labs on julkaissut N8:lle kamerapäivityksen. Ennen asennusta pitää olla asennettuna Symbian Anna päivitys puhelimeen. Kamerapäivitys tuo mukanaan monenlaista muutosta N8:n kameraan. Valikkoja on muutettu niin, että eri vaihtoehdot olisivat nopeammin käytettävissä, punasilmäisyyden poisto on nyt päällä myös kun automaattinen salama on käytössä.