Hakusanan tulokset: GPS

Digitaalinen nopeusmittari, Speedometer v1.0

Speedometer on yksinkertainen vaaka-asennossa toimiva digitaalinen nopeusmittari jota voidaan käyttää autoilussa, pyöräilyssä, veneilyssä tai missä tahansa liikuttaessa. Sovellus näyttää nopeuden selkeästi digitaalisina numeroina ja nopeuden molemmin puolin on tyylikkäät tolpat jotka nousevat ja laskevat nopeuden mukaan. Nopeuden voi valita koskettamalla nopeusmittaria joko km/h tai

VINKKI: Oletko hädässä? Lähetä paikkatietosi tekstiviestillä

Joskus on tullut mieleen, että jos juuri täällä sattuisi itselle tai kaverille jotain vakavaa, eli paikalle pitäisi saada nopeasti apua miten opastaisin avun paikalle, se on muuten yllättävän vaikeaa kun sitä alkaa oikeasti miettimään. Entäs kun on oikeasti hätä? Silloin ei ne ajatuksetkaan välttämättä pysy ihan kasassa.

Yksinkertainen trippimittari, GPS TripMeter v1.0.1

Haluatko mitata matkaa jonka ajat autolla, kävelet, juokset, ajat pyörällä tai kuljet jollain muulla tavalla? GPS TripMeter on yksinkertainen matkamittari jolla näet ajan ja matkan.

Hukkasitko puhelimen? Where is my Nokia? v1.00

Aktivoitu

Joskus saattaa käydä niin, että ei oikeeen tiedä tai muista minne se puhelin oikein joutui, jäikö se sinne työpaikalle vai peräti mökille? Jos tapana on unohtaa tai hukata puhelin aina silloin tällöin suosittelen kokeilemaan sovellusta nimeltä Where is my Nokia?