Hakusanan tulokset: Facial

Facebook sovellus Facial päivittyi versioon 5.0.0

Suosikit

Facebook -sovellus Facial on jälleen päivittynyt ja saanut muutamia uudistuksia. Ehkä suurimpina muutoksina ovat suosikit ja kuvien siirto joka on uudistettu täydellisesti. Suosikkeihin voi tallentaa suosikki käyttäjiä ja sivustoja.

Facebook sovellus, Facial v4.00

Yksityisviestit

Ensimmäisen kerran Facial -sovellusta esiteltiin 3-4 kuukautta sitten jolloin se oli vielä alkutaipaleella. Toivoin silloin, että sovelluksen kehitys jatkuisi, sillä se näytti potentiaalisesti siltä, että siitä voisi vielä tullakkin jotain. Toive on toteutunut ja sovellus on nyt jo versiossa 4.00.

Facial päivittyi versioon v1.20(0)

Asetukset valikko

Facebook -sovellus Facial on päivittynyt uuteen versioon jossa on korjailtu muun muassa tunnettuja bugeja, lisäksi on tullut uusia ominaisuuksia, sekä nopeampi käynnistyminen. Uusista ominaisuuksista mainittakoon kaverilistojen profiilikuvat jotka saa päälle tai pois, sekä “Auto poll interval”, jossa valitaan päivitysväli uusille statuspäivityksille.

Facebook sovellus, Facial v1.00(0)

Kotinäkymä

Facebook sovelluksia pukkaa kuin sieniä sateella. Tällä kertaa kykyjään esittelee Facial, jossa mainostetaan olevan yksinkertainen ja nopea käyttöliittymä, sekä pehmeä vieritys. Lisäksi ikonit määräytyvät puhelimen teeman mukaan. Sovellus toimii, sekä vaaka-, että pystyasennossa.