«

»

Symbian Belle julkaistaan 46 tunnin kuluttua?

Netissä kuohutaan Nokian Facebook laskurista jossa kerrotaan, että jotain uutta on tulossa tällä hetkellä vajaan 46 tunnin kuluttua. Laskuri ei sinänsä aiheuttaisi hämmennystä, mutta Nokia taisi mokata ja vuotaa vahingossa Belle päivityksen ajankohdan, sillä laskuri joka on toteutettu flashilla oli alunperin upotettu osoitteesta https://facebookapps.nokia.com/belle/teaser/belle_fb_TeaserMain.swf. Huomatkaa, että flash -animaation nimi on belle_fb_TeaserMain.swf. Kun ahkerat netin käyttäjät huomasivat tämän, teki Nokia muutoksen ja muutti osoitteen jossa Belle -nimeä ei enään mainita, vaan uusi toimiva osoite on nyt https://facebookapps.nokia.com/somethingnew/TeaserMain.swf.

Tietystikkään tätä ei voida täysin varmana pitää, mutta mahdollista se toki on.

 

Nokia Belle laskuri?

Nokia Belle laskuri?

 

 


 • Jorma

  Otsikko on heiman outo. Laskuri on tiettävästi lähtenyt käyntiin 48 tunnista eikä 46 tunnista?

  • n8fin

   Näimpä. Artikkelin kirjoitushetkellä aikaa oli jäljellä 46 tuntia.

 • EPe

  Olisko Bellen kello “rikki” tai joku on jatkanut aikaa :-)

 • Belle

  Toivottavasti virallinen belle saataisiin ulos. Tällähetkellä bellen beta itsellä käytössä, jossa on vielä muutama buginen mutta ihan toimiva jo jokapäiväiseen käyttöön.

 • APH

  Eihän tollasia vahingossa tapahdu…. ;)
  Ilmaista mainostahan ne saa tästä.

 • Timo

  Olisihan se hienoa! Mutta vähän hassua, kun Anna saatiin vasta pari päivää sitten liikkeelle.. Ehkäpä uusien Belle-laitteiden julkistus? No, ylihuomennahan sen näkee..