«

»

Suojaa puhelimesi kuvat, viestit ja yksityisyys, Security Lock v2.10.141

Pelkäätkö sitä, että puhelimesi katoaa ja joku pääsee katselemaan kuviasi, lukemaan tekstiviestejäsi tai selailemaan Facebook -tunnuksillasi? Nykyisten älypuhelinten ominaisuudet ovat kasvaneet jo niin suuriin mittoihin, että ne saattavat sisältää omistajan jo lähes “koko elämän”. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi sitä, kuinka vaarallista älypuhelimen kadottaminen saattaa olla, mikäli sitä ei ole suojattu tarpeeksi hyvin.

Security Lock -sovellus auttaa suojaamaan puhelimen entistäkin paremmin. Sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa yksittäisten sovellusten suojaus, jolloin voit suojata esimerkiksi Facebook, Twitter ja muut sosiaalisen median sovellukset. Samalla suojauksella voit suojata vaikkapa kaikki sovellukset, jolloin kukaan ulkopuolinen ei saa mitään sovelluksia auki puhelimesta ilman sinun asettamaasi tunnuslukua.

Lisäksi sovelluksesta löytyy muun muassa sisällön suojaus jonka avulla voidaan suojata haluttuja tiedostoja. Suojatut tiedostot siirretään suojattuun kansioon. Sovelluksen avulla voidaan myöskin poistaa puhelimesta haluttuja tietoja kauko-ohjatun lukituksen (Remote Lock) avulla, eli voit poistaa puhelimesta arkaluontoisia tietoja lähettämällä siihen itse valitun tekstiviestin, vaihtoehdot ovat yhteystiedot, viestit, kuvat & videot, kalenterimerkinnät ja suojatut tiedostot. Samaisen toiminnon avulla on myöskin mahdollista saada puhelin hälyttämään voimakkaasti jolloin ehkä mahdollinen varas säikähtää sen verran, että jättää puhemen rauhaan.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 3€.

Security Lock v2.10.141

Security Lock v2.10.141

 

Security Lock v2.10.141

Security Lock v2.10.141