«

»

Salasanat talteen, Lompsa v0.9.1

Unohditko tärkeän salasanan tai pankkikorttisi numeron? Lompsa on suomenkielinen sovellus johon voit tallentaa tärkeitä salasanoja tai vaikkapa pankkikorttien tietoja. Tiedot ovat vahvasti salattuja eikä niitä pääse näkemään ilman sovellukseen syötettävää suojakoodia. Tyyppejä on kolme erinlaista, “AmericanExpress”, “Dinners” ja “Käyttäjätunnus”, mutta kaikkia kolmea voidaan soveltaa myös muille korteille ja tunnuksille. Päänäkymässä klikkaamalla jotain korttia/tunnusta sovellus näyttää kätevästi salasanan joka sille tietueelle on annettu.

Sovellus toimii erittäin hyvin, ainoa miinus joka tulee mieleen on suojakoodin palautus mahdollisuus jos sen on unohtanut.

Sovellus maksaa 1€ ja se on ladattavissa Ovi Kaupassa.

Notice

HUOM! Jos poistat sovelluksen puhelimestasi, salasanat katoavat, eli muista laittaa salasanasi johonkin ylös ennen kuin poistat sovelluksen. Salasanat eivät palaudu takaisin vaikka asennat sovelluksen uudelleen. Nykyisessä versiossa ei ole mahdollisuutta salasanojen varmuuskopiointiin.

Päänäkymä

Päänäkymä

Valikko

Valikko

Uusi salasana/kortti

Uusi salasana/kortti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortin tiedot

Kortin tiedot

Salasana ko. tietueelle

Salasana ko. tietueelle

Suojakoodi

Suojakoodi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • AriA

  Ostin,latasin ja käytin Lompsaa N8:ssani. Tallensin siihen paljon uusiakin tietoja joita ei ole “ylhäällä” muualla. Toimi hienosti.

  Nyt kuitenkin Nokia ystävällisesti laittoi uuden käyttispäivityksen N8:lle ja simsalabim…lompsaa ei enää löydy mistään…(F-word#!)’

  Onko toivoa saada se takaisin salasanoineen jotenkin? Kun on noita yrityksenkin tietoja siellä…ja oikein Nokia-kauoasta ostettu sovellus, sano…

 • n8fin

  Sain Jussi vastauksen, eli salasanasi ovat menneet, eikä niitä voi palauttaa.

  Salasanat sisältävä tietokanta on asennuskohtainen.

 • n8fin

  Otin Jussi yhteyttä sovelluksen tekijään, katotaan saadaanko niitä palautettua.

 • Jussi

  Lisäys edelliseen:

  Käyttöliittymä tuntuu tökkivän muutenkin pahasti, eli esim. tietojen tarkastelu/muuttaminen tapahtuu siten että ensin painetaan kyseistä korttia jolloin salasana vilahtaa näytöllä, jonka jälkeen valikosta valitaan “Valitse tietue”, vaikka mikään ei osoita että kyseinen tietue olisi “valittuna”.

  Ilmeisesti kuitenkin ajaa asiansa, kunhan oppii erehdyksen kautta mystisen käyttöliittymän.

 • http://www.ahjoapps.com Janne

  Erinomainen arvostelu.

  Tarkennuksena vielä tuohon artikkeliin, että tyyppejä on 10 erilaista, joista käyttäjä voi valita tietueen pohjan: AmericanExpress, Dinners, Käyttäjätunnus, Maestro, MasterCard, Muu kortti (esim Bensakortti, Plussa, jne), Pankkitili, Teksti (vapaamuotoista tekstiä varten), Visa ja Visa Electron.

  Käyttäjätunnus -tietue soveltuu kaikenlaiseen tietoon, jossa on tarvetta vain käyttäjätunukselle ja salasana yhdistelmälle.

  • Jussi

   Janne:
   N8 mallissa noita muita kenttiä on hankala luoda, kun ne saa näkyviin vain tekstihakutoiminnon kautta. Vain noi AMEX, DIn(n)ers ja Käyttäjätunnus näkyy suoraan listalla???

   • http://www.ahjoapps.com Janne

    Vika on korjattu. Korjattu versio 1.9.2011 alkaen Ovi Storessa.

    • Jussi

     Kiva kuulla. Sovellus on ollut hyödyllinen. Onnistuukohan päivitys ilman että vanhat tiedot katoaa?

     • http://www.ahjoapps.com Janne

      Päivitys onnistuu ja tiedot eivät katoa.

     • Jussi

      Päivitin N8:iin Belle softan ja Lompsa katosi. Asensin Lompsan uudestaan Ovista (ja maksoin kiltisti), mutta kaikki tiedot ovat kadonneet. Oletan että tiedot ovat vielä jossain puhelimen syövereissä, mutta onko vinkkiä miten ne saisi palautettua softan käyttöön?