«

»

Sääsovellus widgetillä, Gismeteo v1.0.0

Nokia Kauppaan ei ole vähään aikaan ilmaantunut sääsovelluksia jotka olisivat jollain tapaa herättäneet kiinnostusta. Nyt kuitenkin on julkaistu sääsovellus Gismeteo joka hakee säätiedot venäläiseltä sääpalvelimelta. Sovellus on mielestäni ihan mukavan oloinen ja selkeä käyttöinen. Myös toimivuus ja sulavuus ovat hyvällä tasolla. Widgetti tuo tietysti lisäarvoa vaikkei widgetti olekkaan kuin perinteisen tylsä “laatikko”.

Sovellus näyttää päänäkymässä gps-sijainnin perusteella paikkakunnan sään, mutta oletuspaikkakunta voidaan kuitenkin vaihtaa ns. omista suosikeista. Säätiedot näytetään viikon ajalle, mutta niitä voidaan tarkastella myöskin tarkemmin valitsemalla tunneittain (Hourly). Omissa suosikki paikkakunnissa on mielenkiintoinen vaihtoehto, sillä paikakuntien nimiä voi muokata vapaasti. Tämä on etenkin silloin hyvä mikäli valittuna on jokin sellainen ulkomaankaupunki jonka nimi on “epäselvä”. Tämän vaihtoehdon löytää kun pitää sormea paikkakunnan nimen päällä hetken aikaa, samaisesta valikosta voidaan myöskin poistaa suosikkeja, sekä lisätä jokin paikkakunta ensimmäiseksi jolloin se toimii oletuspaikkakuntana.

Asetuksista voidaan vaihtaa asteiden, tuulen ja ilmanpaineen yksikköä, sekä kieltä josta ei tosin löydy kuin englanti tai venäjä. Hyvä sovellus jota kannattaa ehdottomasti kokeilla ihan senkin vuoksi, että se on ilmainen.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta ilmaiseksi.

Päänäkymä

Päänäkymä

Suosikit

Suosikit

Asetukset

Asetukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgetti

Widgetti

 


  • n8fin

    Pertsa:
    Kielivirheet eivät kyllä anna kovin vakuuttavaa kuvaa :)Nimet taipuu “nimiä” ei “nimejä”. Eikö nykynuoriso osaa enää kirjoittaa?

    :D

  • Pertsa

    Kielivirheet eivät kyllä anna kovin vakuuttavaa kuvaa :) Nimet taipuu “nimiä” ei “nimejä”. Eikö nykynuoriso osaa enää kirjoittaa?