«

»

Realisitinen Curling peli, Curl It v1.0

Curling peli joka yksinkertaisuudessaan on sitä, että jäätä pitkin liu’utetaan graniittikiviä ja yritetään saada ne jäällä olevan kehän sisälle mahdollisimman lähelle keskipistettä ja tietysti lähemmäs kuin vastustaja. Vaikka et olisi koskaan pelannut oikeaa curlingia niin suosittelen kokeilemaan tätä, etenkin kaverin kanssa. Peli on yllättävän hauska ja mielenkiintoinen kunhan sitä oppii alku kankeuksien jälkeen pelaamaan. Pelissä kiven heitto tai pikemminkin liu`uttaminen tapahtuu näytön oikeassa laidassa olevalla alueella, jossa sormea viedään kehää kohti. Alue on jaettu kolmeen osaan jossa ensimmäinen on vain sitä varten, että sormi asetetaan siihen ja lähetään viemään sormea keskiosaan. Keskiosassa yritetään määrittää suunta ja kurvi tai kierre minne kivi halutaan. Viimeisessä osassa määritetään kuinka kovaa kiveä heitetään, eli mitä lähemmäs kehää sormen viet, sitä kovempi on heitto.

Pelin voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 1€.

Etusivu

Etusivu

Pikaohjeet

Pikaohjeet

Pelikenttä

Pelikenttä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • n8fin

    Ilkka: Onks kukaan selkeesti kesyttänyt tota keskialueen toimintaa? Esim. miten saa kunnolla kierrettä heittoon? Vaikuttais vähän liian kapealta se oikeanlaidan toimintoalue.

    On tuota tullut harjoiteltua, ihan en kuitenkaan ole minäkään päässyt jyvälle tuosta kierteestä, mutta jotenkin näin olen saanut siihen kierrettä. Eli viimisen viivan jälkeen sormi nopeasti toiseen reunaan.

    Ootko muuten huomannut, että mitä alempaa sitä alimmaista osaa aloitat heiton sitä kovempaa se lähtee. Tosin sitten vielä näyttää vaikuttavan tuo, että kuinka pitkälle viet sormea…

  • Ilkka

    Onks kukaan selkeesti kesyttänyt tota keskialueen toimintaa? Esim. miten saa kunnolla kierrettä heittoon? Vaikuttais vähän liian kapealta se oikeanlaidan toimintoalue.