«

»

Pieni päivitys Symbian^3 -puhelimille, Kalenterikorjaus 10.6(2)

Joillekkin Symbian^3 -puhelimille on julkaistu pieni kalenterikorjaus joka korjaa kokouskutsuihin liittyviä ongelmia. Päivityksen koko on ainostaan 3kt ja sen voi pikaisesti ladata puhelimen Päivitykset -sovelluksen kautta. Tarkkaa tietoa siitä mille puhelimille päivitys on saatavilla ei ole. Mikäli saatte päivityksen, voitte kertoa siitä kommenteissa, ilmoittakaa samalla mikä puhelinmalli on kyseessä, oma puhelimeni on Nokia N8.

Kalenterikorjaus v10.6(2)

Kalenterikorjaus v10.6(2)


 • Matti K

  E7-00:aan tuli Kalenterikorjaus ja SMS-päivitys.

 • Ritva

  En tiedä kuuluuko asia tälle sivustolle, mutta eksyin tänne googlatessani N8-kalenteriin viime viikolla tullutta ongelmaa. Pieni kalenteripäivitys vahvistaa että ed päivityksessä oli käpyjä.

  Päivitin N8:iin 23.10 tuon Colorizitin sisältävän version.Nyt elän päivää murmelina kun kalenteri pysähtyi 24.10 tilanteeseen eikä etene siitä automaattisesti. 31.10 tulee maailmanloppu; siitä eteenpäin kalenteri näyttää tyhjää, kun selailee päiviä eteenpäin. 1.11.päivään pääsee kun hyppää 31.10 päivän yli ja selaa taaksepäin. 31.10 kokoukset on kadonneet. 1.11 ja sen jälkeen kokoukset ovat tallella vielä tänään 29.10.

  Pientä 3k kalenteripäivitystä en saa puhelimeen Päivitys-toiminnon kautta enkä Nokia Suitella.
  Olen ottanut varmuuskopion vasta 23.10 päivityksen jälkeen. Kokoukset on tallessa, mutta niin on käpykin.

 • Seppo

  E7-00:lle tuli myös päivitys.

 • Teppo

  Ainakin 808 sai tuon, vaikka alla FP2.

 • Ace

  Itsellä tuli N8:iin myös jokin SMS-päivitys.

 • Juha

  Sama päivitys tuli myös X7:lle.