«

»

Päivityksiä: Opera Mobile, Belle Extra Buttons, WhatsApp

Opera Mobile on päivitetty versioon v12.0.2256. Uudessa versiossa on muun muassa parannettu nopeutta ja reagointikykyä sivujen latauksen aikana, korjattu lomakkeiden täyttöön liittyviä ongelmia, korjattu kaatumisongelma kun kirjaudut Twitteriin, sekä parannettu HTML5 -tukea (pisteet 319+9). Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta tai osoitteesta m.opera.com, kummallista kyllä Nokia Kaupassa versio oli artikkelin kirjoitushetkellä tämä uusin v12.0.2256, mutta Operan sivuilla (m.opera.com) oli vanha versio v12.0.2254, lisäksi Nokia Kauppa ei tunnistanut uutta päivitystä, vaan Opera Mobile piti ensin poistaa puhelimesta jotta uuden version asennus onnistui.

Opera Mobile v12.0.2256

Opera Mobile v12.0.2256

Belle Extra Buttons (lataa ja lue esittelymme) on päivittynyt versioon v1.3.0. Uusi versio on saanut muun muassa muutaman uuden valmiin pikatoiminnon, “Uusi viesti” ja “Uusi yhteystieto”, sekä näille uudet Belle -tyyliset kuvakkeet, lisäksi käytettäessä qwerty-näppäimistöä, kuvakkeet menevät nyt piiloon, eivätkä näin ollen häiritse kirjoittamista. Myöskin manuaalinen kuvakkeiden sulkeminen pois näkyvistä on nyt mahdollista, sillä puhelimen yläosaan on ilmestynyt pieni kuvake jota koskettamalla Belle Extra Buttons menee piiloon, tämän kuvakkeen saa halutessaan pois päältä asetuksista kohdasta “Buttons visibility controler”.

Belle Extra Buttons v1.3.0

Belle Extra Buttons v1.3.0

WhatsApp Messenger (lue esittelymme) tuntuu nyt päivittyvän lähes joka päivä, sillä nyt uusin versio on v2.6.96. Edelleenkään päivityksen tuomista muutoksista ei ole mitään tietoa, todennäköisesti jälleen on vain korjailtu tunnettuja bugeja.

WhatsApp Messenger v2.6.96

WhatsApp Messenger v2.6.96

 


  • erh4be

    extra buttons -sovellusta ei saa päivitettyä uusimpaan versioon E7:lla. Store kyllä ilmoittaa päivityksestä, mutta päivityksen jälkeen asennettuna on edelleen vanha versio..