«

»

Omat kasvot vaikka mainostauluun, PhotoFunia v1.0

PhotoFunia on verkkosivusto jossa voi muuntaa valmiiksi asetettuihin kuviin omat kasvonsa, voit siis halutessasi kuvitella olevasi vaikka missi tai saat omat kasvosi vaikka lehden kansikuvaksi. Sivusto on tehnyt palvelun käytettävyydestä helpompaa työstämällä sovelluksen joka hoitaa saman homman. Kuva voidaan valita joko galleriasta tai siiten ottaa kuva kameralla ja liittää se haluamaansa valmiiseen kuvaan. Kun kuva on valmis sen voi joko tallentaa tai lähettää sähköpostilla tai multimediaviestinä. Sovelluksesta löytyy erinlaisia valmiita kuvapohjia yli 150 kappaletta.

Tässä v1.0 versiossa on vain valitettavasti muutama vakava ongelma, koskien ainakin omaa Nokia N8 -puhelinta. Mikäli haluaa valita kuvan galleriasta sovellus ei osaa näyttää niitä, koska puhelin tallentaa kuvat kansioon “DCIM/100NOKIA” eikä kansioon “Kuvat” josta sovellus niitä yrittää hakea. Toinen ongelma on, että sovellus menee jumiin mikäli käyttää sovelluksen omaa kameratoimintoa, sovellus ottaa kyllä kuvan, mutta jää sen jälkeen jumiin. Eiköhän nämä ongelmat kuitenkin korjata jossain vaiheessa.

Pienen kokeilun jälkeen näitä muutamia ongelmia huomioimatta sovellus toimii yllätävän hyvin ja on ehdottomasti lataamisen arvoinen.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta.

Päänäkymä

Päänäkymä

Kuvan valinta

Kuvan valinta

Valmis kuva

Valmis kuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • nkasina

    Linjassa tuo näyttäis toimivan erinomaisesti, hauska sovellus!!