«

»

Nokian ensi viikon julkaisut

Nokian  tulevista julkaisuista ensi maanantaina alkavassa Mobile World Congressissa on kiertänyt jos jonkinlaista huhua. Reutersin mukaan Nokiaa lähellä olevat lähteet ovat varmistaneet ainakin kaksi julkistettavaa Windows-puhelinta. Ensimmäinen on Euroopan versio CES-messuilla Yhdysvalloissa esitellystä Nokia Lumia 900-puhelimesta, joka on yhtiön tämänhetkinen lippulaivamalli. Toinen on Nokian tähän asti halvin Windows-puhelin Lumia 610. Siinä on oletettavasti käyttöjärjestelmänä Windows Phone Tango, jonka uskotaan tulevan päivityksenä myös nykyisille Windows-puhelimille.

Nokian julkaisema Pure View -video lupailee myös huippukameralla varustettua Symbian-puhelinta.  Tämän on huhuttu olevan viimeinen Symbian-malli, mutta huhuihin on hyvä suhtautua aina tietyllä varauksella. Yhtiön on spekuloitu esittelevän myös monia muita uutuuksia ensi viikolla. Puhetta on ollut muun muassa useammista Windows-puhelimista sekä Nokian ensimmäisestä Tablet-laitteesta. Näistä ei kuitenkaan ole saatu vielä mitään varmaa tietoa Nokian suunnalta. Saa nähdä mitä ensi maanantai ja koko viikko tuo tullessaan.

Nokia Lumia 900

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • APH

  “Toinen on Nokian tähän asti halvin Windows-puhelin Lumia 610. Siinä on oletettavasti käyttöjärjestelmänä Windows Phone Tango, jonka uskotaan tulevan päivityksenä myös nykyisille Windows-puhelimille.”

  Mun käsittääkseni tämä Tango on tarkoitettu halvemmille WP-puhelimille, ei suinkaan nykyisille, kalliimmille ja tehokkaammille puhelimille jossa on ilmeisesti laajempi WP.
  Voin toki olla väärässäkin.

  • dropin

   Niin, minunkin käsitykseni mukaan, tämä tango on tarkoitettu vain näille halvemman segmentin vehkeille.

   • n8fin

    Näin se muuten on. Hyvä huomio. Todennäköisesti Apollo (ehkä Win 8) tulee sitten näihin kalliimpiin puhelimiin, olikohan ehkä joskus loppuvuodesta.

  • Juusmi

   Eihän tuosta Tangosta vielä varmaa tietoa ole, mutta monissa lähteissä on vihjattu, että se saattaisi tulla päivityksenä. Tosin päinvastaisiakin väitteitä riittää. Tangohan tuo tiettävästi tuen ainakin useammille kielille, joten sinänsä olisi järkevää saada se jo nyt myynnissä oleviin puhelimiin. Ensi viikollahan se sitten nähdään!

 • n8fin

  Itseäni kiinnostaa kyllä erityisesti millainen Symbian-puhelin tulee… jos tulee?

  • Juusmi

   Kyllä Nokialla on ainakin ollut varsin selvää vihjailua tulevasta superkamerapuhelimesta.