«

»

Nokia väläytti videolla tahallaan sinistä (syaani) Lumia 920 -puhelinta?

 

Monia ihmetytti se, miten Nokia Lumia 920:n värivalikoimasta oli jätetty suosittu syaaninsininen kokonaan pois. Vielä ei kannata kuitekaan lannistua, sillä muutama päivä sitten netissä alkoi levitä kuva jossa uskottiin esiintyvän juurikin Lumia 920 ja vieläpä syaaninsinisenä. Kuva on otettu viralliselta Windows Phone -kanavan lataamalta videolta.

Syaani Lumia 920?

Syaani Lumia 920?Ny

Videolla pöydällä näkyvä Lumia on sen verran epäselvä, että voidaanko siitä sanoa onko se Lumia 900 vai 920? Ehkä sillä ei kuitenkaan ole niinkään suurta merkistystä kuin uudemmalla “vuodolla”? Nokia on nimittäin ladannut YouTubeen videon, jossa mainostetaan Lumiaan tulevaa Red Bull -sovellusta. Videolla on hyvin erikoinen kohta 38 sekunnin kohdalla, sillä kun tarkkaan katsoo, videolla oleva Lumia 920 käy sekunnin murto-osassa erinvärisenä ja tietenkin väri on syaaninsininen.

Ei ehkä ole hirveän vaikeaa arvata onko tuo välähdys jätetty videoon tahallisesti vai ei? :)

Syaani Lumia 920

Syaani Lumia 920

Lähde: The Nokia Blog


 
 • Havainnoitsija

  Katsokaapa YouTubesta video jossa Noora Karma hypnotisoi Ilkka Kanervan. Silmälasipäinen tummaverikkö mustissaan kuvaa spektaakkelin sinisellä Lumia 920:lla.

  • n8fin

   Niimpä näyttää olevan! Hyvä havainto, kuka lie kyseessä ja mistä saanut Syaanin värisenä? Elopilta? :)

 • Hobi

  Keltainen on kivempi väri, sen ostan^^

 • Kigeman

  Erikoista, luulisi nokia tietavan, etta jos tama olisi mainittu julkistamistilaisuudessa, se olisi herattanyt ihmisia entista enemman :D Ainoa asia jota en tajua on nokian markkinointi..