«

»

Nokia Lumiaa myydään erittäin halvalla

Nokian uutta Lumia 900 -puhelinta aletaan myydä yhdysvalloissa 18.3.2012. Hintaa on arvuuteltu ja sen on uskottu olevan liian korkea. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Lumia -puhelimet yritetään saada markkinoille erittäin edullisilla hinnoilla. Eri lähteiden mukaan Lumia 900 tulee saataville AT&T -teleoperaattorin kautta 99,99 dollarin (noin 77 euroa) hintaan kun ottaa sen kahden vuoden liittymäsopimuksella, eli kytkynä. Hinta on huikaisevan alhainen ja saa varamasti monet ostamaan tämän mallin jo pelkästään hinnan vuoksi.

Tutkailin tuossa myöskin muiden Lumia -puhelinten hintoja, mutta Lumia 800 näyttää olevan ainoa mitä ei ainakaan vielä löydy mitenkään järisyttävän edulliseen hintaan. Sen sijaan Lumia 710 lähtee mukaan kahden vuoden liittymäsopimuksella teleoperaattori T-Mobilelta hintaan 49,90 dollaria (noin 39 euroa), järkyttävän halpa ei voi muuta sanoa.

Kun verrataan muihin puhelimiin ja kytkyliittymiin niin muut eivät pärjää alkuunkaa, esimerkiksi Samsung Galaxy S II maksaa T-Mobilella 2v sopimuksella 229.99 dollaria, eli noin 178 euroa ja esimerkiksi AT&T -opertaattorilta saa mukaansa Applen iPhone 4S:n 199,99 dollarilla, eli noin 154 eurolla sisältäen kahden vuoden liittymäsopimuksen.

Toivotaan, että myös suomessa päästäisiin hintojen suhteen edes kohtuullisiin hintoihin, ettei Lumian levikki suomessa jää ainakaan hinnasta kiinni.

Lumia 900 ja Lumia 710

Lumia 900 ja Lumia 710

Lähteet:  Tietokone, AT&T ja T-Mobile

 

 


  • jani

    Agressiivinen hinnoittelu melkein pakko jos meinaa markkinoille jotenkin iskeä.Suomen hintoihin tietysti vaikeaa verrata kun itse operaattorihinnat ovat kalliimpia mitä Suomessa.

  • APH

    Just joo, jenkeille myydään Nokian parasta mallia suunnilleen samalla hinnalla kuin meille Nokian halvimpia kosketusnäyttöpuhelimia.