«

»

Nokia Lumia -puhelimiin tulossa uusia ominaisuuksia

Nokia on ilmoittanut tukevansa edelleen vahvasti myöskin “vanhalla” -käyttöjärjestelmällä (Lumia 610, 710, 800 ja 900) varustettuja Lumia -puhelimia ja kertonut niiden saavan myös jatkossa mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. Windows Phone 7.8 :n mukana tulee monien odottama muokattava “tiilinäkymä”, jossa tiilien kokoa voidaan muuttaa vapaammin. Nokian mukaan myös paljon muuta on luvassa.

Nokia Conversations -blogi kertoo, että tulossa on myöskin työkalu jonka avulla käyttäjät voivat tehdä omia soittoääniä. Lisäksi muun muassa Bluetooth -yhteys on saamassa parempaa tukea, sillä jatkossa esimerkiksi yhteystietoja ja muita tiedostoja voidaan siirtää puhelimesta toiseen käyttäen Bluetooth -yhteyttä.

Tarkempaa uudistusten saatavuutta tai ajankohtaa ei ole paljastettu, mutta Nokia lupaa kertoa lisää yksityiskohtia lähempänä päivitysten saatavuutta.

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900

Lähde: Nokia Conversations

 


  • Jartsa

    Ei kai Nokialla olla niin pöllöjä, että lykkäävät tuon päivityksen saatavuutta siihen asti, kun 920 ja 820 ovat myynnissä? Luulisi heidänkin ymmärtävän, että tämä on se juttu, millä nykyisten mallien myyntiä saadaan vauhdtettua. Muistaakseni Symbianin kanssa oli silleen, että päivityksiä ei nykyisille käyttäjille herunut kuin vasta uudella versiolla myytävien tullessa kauppoihin. Oma lehmä on ojassa, koska olen 900:n omistaja…