«

»

Nokia Lumia 920 pesee uusilla videoilla Samsung Galaxy S3:n

YouTube -käyttäjä “TheUltimat111” on ladannut YouTubeen mielenkiintoisia uusia videoita joissa vertaillaan Nokian tulevaa lippulaviapuhelinta kilpailijaan Samsung Galaxy S3:een. Vaikka pidemmän aikaa on ollut jo tiedossa se, että Nokian pahimmat kilpailijat Apple ja Samsung ovat kamerapuolella jääneet pahasti jalkoihin, osoittaa nämä uudet videot jälleen sen, kuinka suuri ero todellisuudessa on. Voittajasta ei ole epäselvyyttä.

Ensimmäisellä videolla vertaillaan hämäräkuvausta ilman salamaa. Lumia 920 voittaa selvästi SG3:n, sillä Lumian kuva on huomattavasti valoisampi ja terävämpi.

Toisella videolla testataan kuvanvakainta, jossa puhelimet laitetaan kiinni radio-ohjattavaan autoon. Nokian uusi OIS -järjestelmä (optinen kuvanvakain) näyttää toimivan loistavasti.

Kolmannella videolla esitellään vielä Nokian uutta Super Sensitive Touch -näyttöä joka reagoi vaikka sormen päällä olisi liina. Näyttö reagoi myöskin vaikkapa avaimeen joten sitä voidaan helposti käyttää hanskat kädessä tai ohjailla kynsillä, tätä ominaisuutta ovat kehuneet etenkin naiset.

Lähde: My Nokia Blog