«

»

Nokia Lumia 900 on paras puhelin auringossa, Samsung Galaxyt hännillä

Jokainen varmasti tietää kuinka ärsyttävää on käyttää puhelinta auringossa kun näytöltä ei näe juuri mitään. Pocket-lint -sivusto on nyt tehnyt mielenkiintoisen käytännön testin jossa selvitettiin minkä puhelimen näyttö on paras kirkkaassa auringon paisteessa. Testissä puhelinten näytön kirkkaus säädettiin maksimiin ja testi tehtiin Lontoossa päivällä klo.13:00 jolloin aurinko on korkeimmillaan. Testissä olivat mukana seuraavat puhelimet: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S 2, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 900, HTC One X ja Sony Xperia S.

Testissä moitittiin erityisesti Samsung Galaxy S2:n ja Samsung Galaxy S3:n näyttöjä ja ne olivatkin testin häntäpäässä. Sivusto mainitsee, että mikäli haluat käyttää näitä puhelimia auringossa, tulee käyttäjän olla valmis pitämään toista kättä auringon suojana nähdäkseen näytöistä jotain.

Testin voittaja oli sivuston mukaan jopa yllättäenkin Nokia Lumia 900. Sivusto mainitsee Lumia 900:sta näin, “Kukapa olisi uskonut, että nörtit ja Microsoft pitävät hiekkarannoista? Yksinkertainen Metro -tyyli on todella selvästi havaittavissa, eikä puhelimen käytössä ole minkäänlaisia ongelmia käyttää sitä uima-altaalla.”

Kaikki kuvat testistä on nähtävillä Pocket-lint -sivustolla.

Paras puhelin auringossa, Nokia Lumia 900

Paras puhelin auringossa, Nokia Lumia 900

Lähde: Pocket-lint