«

»

Nokia Kauppa v3.20.044 ladattavissa Beta Labsissa

Nokia Beta Labs on julkaissut Nokia Kaupasta uuden version jossa on muun muassa lisätty Arabian, Heprean ja Kazakstanin kielet, parannettu hakua, sekä lisätty tuki VGA -puhelimille kuten Nokia E6. Lisäksi Nokia Kauppa on vihdoin ja viimein saanut toimivan jaetun qwerty-näppäimistön jolloin hakukenttä näkyy myöskin silloin kun siihen kirjoitetaan hakusanaa.

Beta Labsin mukaan hakutoimintoon on lisätty oikeenkirjoituksen korjaus, sekä vaihtoehtoiset tulokset. Muutaman hakutestin perusteella oikeenkirjoituksen korjaus ei ainakaan omassa puhelimessani toimi odotetulla tavalla, sillä jos haen esimerkiksi Facebook -sovellusta “fMobi”, mutta kirjoitan sen “fmodi” tai “fmo bi” ei sovellusta löydy tai jos haen sovellusta “N8FIN”, mutta kirjoitan sen “n8fi” tai “n8fis” ei Nokia Kauppa löydä sovellusta. Haku antaa kylläkin “Esittelyssä” olevia sovelluksia nähtäville, mutta ei mitään sinne päin mitä hakee.

Muita peiniä muutoksia ovat, parannettu laskutus kun käytettään WLAN -yhteyttä ja uusille käyttäjille mahdollisuus ladata 10 sovellusta ilman rekisteröintiä (toiminnassa joulukuun 16. päivän jälkeen).

Vielä testivaiheessa olevan Nokia Kaupan voi ladata Beta Labsin -sivuilta ilmaiseksi.

Etusivu

Etusivu

Jaettu qwerty

Jaettu qwerty

Haku

Haku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähteet: Nokia Beta Labs ja Symbian Suomi

 


  • APH

    Syy miksi tuo lataamisominaisuus on käytössä vasta 16. joulukuuta voi hyvin olla Bellen silloinen julkaisu nykyisille Symbian Anna ja ^3 laitteille ;)