«

»

Nokia 808 PureView Rich Recording Vs iPhone 4S, Galaxy S II ja N8

Nokia 808 PureView yllätti kaikki huippuluokan kamerallaan, mutta monelta on saattanut jäädä väliin Nokia Rich Recording -teknologia joka päihittää kaikki kilpailijat mennen tullen ja vielä palatessakin. Uuden Rich Recording -äänentallennusteknologian avulla puhelimella voidaan tallentaa esimerkiksi kovaäänistä musiikkia ilman, että ääni alkaa särkemään. Nokian mukaan teknologian avulla voidaan tallentaa jopa 145 db ääntä ilman säröä kun muut puhelimet pystyvät korkeintaan 110 desibeliin. Uusi tekniikka on tulossa kaikkiin Nokian älypuhelimiin.

Vaikka tästä on puhuttu jo aiemminkin, niin suosittelen kaikkia katsomaan alla olevan videon jossa vertaillaan eri älypuhelimien äänenlaatua Nokia 808 PureView -puhelimessa jo olevaan Rich Recording -teknologiaan. Videolla on mukanan seuraavat puhelimet: Nokia 808 PureView, Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S II ja Nokia N8. On se ero vaan aika huikaiseva!

Nokia 808 PureView Rich Recording

Nokia 808 PureView Rich Recording

Lähde: Nokia Conversations


 • Timo

  n8fin: Sitä ei ole kerrottu, että mikä ääninäyte on minkäki puhelimen.

  Mut aika jännä et tos videolla näytetään kuvaaja ääntä vaa kahesta älypuhelimesta ja nokia 808:sta vaik videolla on kolme älypuhelinta ja nokia 808. Sit löysin tollasen videon http://www.youtube.com/watch?v=EJHeSJRYmcs&feature=player_embedded#! siin lukee ne puhelimetki

 • n8fin

  Timo:
  Hei mikä noista tossa videolla on n8, vai onko ollenkaa? Ku siin on vaa Smart phone A ja B ja sit Rich Recording device.

  Sitä ei ole kerrottu, että mikä ääninäyte on minkäki puhelimen.

 • Timo

  Hei mikä noista tossa videolla on n8, vai onko ollenkaa? Ku siin on vaa Smart phone A ja B ja sit Rich Recording device.