«

»

Nettiselain, WWW v1.0

Olemme muutamaan otteeseen uutisoineet mielenkiintoisesta nettiselain -projektista “WWW browser (QT)“. Nyt uusi selain on saatavilla myöskin Nokia Kaupassa ja sille on annettu nimeksi “WWW”.  Miltä tämä ensimmäinen virallinen versio sitten näyttää ja tuntuu? Täytyy sanoa, että ehkä olisin odottanut sovelluksen kehittäjältä hieman malttia ja yrittänyt kehittää vielä jonkin verran ennen julkaisua Nokia Kaupassa. Selain ei vain yksinkertaisesti ole käyttökelpoinen, bugeja on aivan liikaa, osa valikoista ei toimi, selain tökkii, jumiutuu ja kaataa välillä koko puhelimen.

Selaimesta on vaikea tehdä minkäänlaista kattavampaa arvostelua sen bugisuuden vuoksi, mutta kerrotaan nyt jotain kuitenkin. Alapalkista löytyy jako sosiaaliseen mediaan (Facebook, Twitter) jonka avulla linkkejä on kieltämättä erittäin nopea jakaa. Tämän vierestä löytyy jokin valikko joka ei suostunut aukeamaan lainkaan, todennäköisesti täältä olisi löytynyt ainakin “Suosikit”. Lisäksi löytyy “Asetukset” josta voidaan laittaa “Proxy” päälle/pois, valita teema tai muuttaa “User Agent”, eli minkä selaimen mukaan nettisivut ladataan ja näytetään, tämä on erittäin nyvä ominaisuus. Yläpalkista mainittakoon, että se toimii samalla myöskin hakukoneena joka on myöskin mielestäni hyvä ominaisuus.

Valitettavasti selain on artikkelin kirjoitushetkellä vielä niin buginen, että en voi suositella sitä kenellekkään, sovellus nimittäin maksaa kuitenkin 2 euroa. Seuraamme sovelluksen kehitystä kuitenkin mielenkiinnolla ja ilmoitamme kuinka se jatkossa kehittyy.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 2€.

Päänäkymä

Päänäkymä

Asetukset

Asetukset

User Agent

User Agent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • APH

    Vaikuttaa kyllä mielenkiintoisella mutta arviointisi perusteella en sitä vielä osta..
    Ehkä sitten kun selain edelleen kehittyy, niin ehkä annan projektille tukeni.