«

»

Myös vanhemmille Belle -puhelimille tulee päivitys (N8,E7,C7 jne.)

Nokia ilmoitti vasta, että uusille Nokia Belle puhelimille (Nokia 603, 700, 701) on tulossa Belle Feature Pack 1, mutta missään ei mainittu onko mahdollisesti vanhemmille Belle -puhelimille tulossa kenties jokin karsittu versio ko. päivityksestä. Nokian tukifoorumilla onkin sen jälkeen kyselty tuleeko sama paketti myös esim. N8:lle? Varmuutta ei ole siitä mitä on tulossa, mutta foorumin moderaattori John Tesla kirjoitti kommentin jossa hän mainitsee, että jotain on tulossa myöskin näille vanhemmille Symbian^3 -puhelimille.

Myös vanhemmille Belle -puhelimille on tulossa jotain pävitystä

Myös vanhemmille Belle -puhelimille on tulossa jotain pävitystä

Lähde: My Nokia Blog


 • koo

  mitä ihmettä? Mulle on tullu joku päivitys, “sosiaalinen viestintä 2″ Ja kun yritän ladata sitä, siinä lukee:” tarvitset uudemman ohjelmiston ladataksesi päivityksen”

  • ollicas

   Anna vai Belle?

   • koo

    belle

    • ollicas

     …ja luuri kaiketi N8? Itselle tuli Sosiaalinen Viestintä (tai jotain sinne päin) ja toi Facebook ja Twitter-widgetit. Oletko saanut semmoista päivitystä? Jos et, sinulla ei ole uusin versio, jos olet, kysy Nokialta, mutta älä ylläty, jos saat vastaukseksi: Oletko tarkistanut yhteensopivuuden laitteesi kanssa? :D

     • koo

      luuri on n8 joo ja olen saanut sen päivityksen ja ladannutkin sen jo (:

 • Samo

  Nokia onkin lupaillu jotain bugi korjauksia näihin vanhempiin Symbbiksiin…
  Bellessä nyt sattuu olemaan jokunen pikku bugi vielä, mut onneksi ei mitään vakavampaa, et haittais jokapäivästä käyttöä =)