«

»

Muunneltava kello widgetti, Pure Clock v1.1.2

Mikäli Nokian alkuperäinen digitaalinen kello alkaa kyllästyttää aloitusnäytöllä suosittelen kokeilemaan Pure Clock -sovellusta. Pure Clock on digitaalinen kello widgetti, mutta sen muunneltavuus tekee siitä mielenkiintoisen. Kellossa voi muuttaa numeroiden, reunojen tai taustan värejä haluamikseen. Sovelluksen kuvauksen perusteella värejä muunneltaessa niistä saaadaan yli 5000 erinlaista yhdistelmää. Mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto vaihtelun virkistämiseksi. Sovellus toimii erittäin hyvin.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 1€.

Important!

Päivitys 8.3.2012: Sovelluksesta löytyy myös demo -versio jota kannattaa kokeilla ennen ostopäätöstä. Lisäksi kannattaa lukea tämä artikkeli ennen ostopäätöstä.

Kello aloitusnäytöllä

Kello aloitusnäytöllä

Pure Clock

Pure Clock

Pure Clock

Pure Clock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • pure

  Nyt on päivitys saatavilla, joka lisää muokattavuutta entisestään.

 • Jukka

  Nokia omassa kellossa pääsee suoraan laittamaan hälytyksiä kellonaikaa painaessa, tässä ei näyttäisi pääsevän. Selkeä puute.

  • 73

   No kahdella painalluksella pääsee ja toi kellon muokattavuus jäis pois jos haluais suoraan hälytyksiin eli lhan ok kompromissi mun mielestä :)

 • n8fin
 • n8fin

  Sovelluksesta löytyy myös demo -versio jota kannattaa kokeilla ennen ostopäätöstä.
  http://store.ovi.com/content/261062

  • 73

   Sovelluksen tekijä mainitsikin, että jos haluaa kellon kahdelle aloitusnäytölle niin voi ladata sekä demoversion että maksullisen :)

 • 73

  Olen huomannut, että jos tää pure clock (tai vastaava puhelimen tietoja mutta ei nettiä käyttävä widget) on aloitusnäytöllä (testattu n8, e7 ja 700) ja avaat pikavalintaikonista esim. n8fin-sovelluksen, niin netti ei katkea, kun poistut sovelluksesta, ellet itse katkaise sitä tai poista pure clockia aloitusnäytöltä. Mulla ei siis ole aloitusnäytöllä nettiä kåyttäviä widgettejä, joten nettiyhteys on päällä vain, kun käytän sitä. Mainitsin asiasta sähköpostilla myös pure clockin tekijälle, joka ‘löysi’ saman ongelman ja uskoi kyseessä olevan bugi bellessä. Mutta käytån silti, kun on niin helppo poikkasta netti itse tolla mobiilidata-kytkimellä ja bellen kello on ruman harmaa.

 • 008

  Paras kellowidgetti