«

»

Muunneltava digitaalinen kello widgetti, Simple Clock widget v1.0

Muutama päivä sitten esittelimme Pure Clock -sovelluksen joka tuo aloitusnäytölle digitaalisen kellon omilla väreillä. Tässä hieman samankaltainen ja samanhintainen Simple Clock widget joka tekee lähes saman, mutta pienillä eroilla kuitenkin. Widgetissä kellonaika on sijoitettu vasemmalle ja se on hieman kookkaampi kuin Pure Clockissa, oikeassa reunassa näkyy päivämäärän lisäksi viikonpäivän nimi, sekä sen alapuolella kuukausi, päivä ja vuosi. Kaikkien viikonpäivien nimet eivät näy kokonaisuudessaan koska Suomessa ne ovat sen verran pitkiä, että esim. perjantai näkyy “Perjanta”. Näyttäisi siis siltä, että nimestä näytetään 8 kirjainta jolloin esim. keskiviikko näytetään “Keskivii”.

Kellon väreissä voidaan muuttaa taustaa, kelloa, päivän nimeä ja päivämäärää. Pure Clockissa on mahdollisuus vaihtaa myöskin reunan värejä, tässä sitä mahdollisuutta ei ole. Lisäksi kellosta löytyy muitakin asetuksia, eli aika formaattia voidaan muutta 12/24, kellon ja päivämäärän erotusmerkkejä voidaan vaihtaa ja päivämäärän muotoa voidaan muuttaa. Mukavan oloinen widgetti ja värivaihtoehtoja huomattavasti enemmän kuin Pure Clockissa, tosin niitä reunan värejä ei voi muuttaa.

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaan 1€.

Sovelluksessa värit muutellaan heksadesimaaliväreinä, eli kirjaimina ja numeroina, esim. musta=”000000″. Alta löydät värinmuuntajan joka näyttää haluamasi värin muun muassa heksadesimaalina. Oikealta valitset värin ja heksadesiimmalin löydät sen jälkeen keskeltä kohdasta “Hexadecimal:“. Tätä numeroyhdistelmää voit sitten käyttää muokatessasi widgettiä.


By rgbhex.com
 

 

Simple Clock widget

Simple Clock widget

Widgetti

Widgetti